Bruk Hurtigstart for å konfigurere iPhonen eller iPaden til et barn

Hvis du er en forelder eller verge i en Familiedeling-gruppe, kan du bruke iPhone eller iPad til å konfigurere den nye enheten til barnet ditt med eventuelle foreldrekontroller du vil bruke.

Hvis både enheten din og den nye enheten til barnet er oppdatert til iOS 16 eller iPadOS 16 eller nyere, kan du bruke Hurtigstart til å automatisk konfigurere den nye enheten til barnet med foreldrekontrollene du vil bruke. Hvis én av eller begge enhetene har iOS 15 eller iPadOS 15 eller eldre, kan du konfigurere enheten manuelt i stedet.

Konfigurer enheten til et barn med Hurtigstart

1. Slå på den nye enheten til barnet og sveip opp for å låse den opp.

2. Velg landet ditt eller regionen din, samt språket ditt.

3. Plasser enheten i nærheten av barnets nye enhet. Deretter følger du fremgangsmåten nedenfor på enheten.

4. Når kortet Konfigurer ny [enhet] vises, trykker du på Fortsett.

Konfigurer ny iPad vises nederst på iPhone-skjermen.
  5. Vent til en animasjon vises på den nye enheten til barnet. Hold enheten over barnets enhet, og sentrer animasjonen i søkeren.

6. Velg hvem som skal bruke den nye enheten, og trykk deretter på Fortsett. Du får bare se barn i Familiedeling-gruppen som er yngre enn 13.* Eventuelt kan du velge Opprett en ny barnekonto hvis du vil legge til et barn som ikke er med i Familiedeling-gruppen ennå.

På skjermen «Hvem vil du logge på [device]?» kan du logge på deg selv eller et barn i familien på enheten.
  7. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre konfigurering av barnets nye enhet. Hvis du konfigurerer en enhet for et eksisterende barn i Familiedeling-gruppen, kan du konfigurere de gjeldende foreldrekontrollene automatisk. Hvis du velger å opprette en ny barnekonto, kan du opprette Apple-ID-en til barnet og deretter konfigurere foreldrekontrollene du vil bruke.

* Alderen varierer i ulike land og regioner.