Skjul personvernindikatorer på eksterne skjermer i macOS

I macOS Sonoma 14.4 og nyere kan du velge å skjule personvernindikatorene på en ekstern skjerm mens du har en app åpen i fullskjerm. Personvernindikatorene vises fortsatt på hovedskjermen til Macen.

Slå av personvernindikatorer for eksterne skjermer på Mac

Krever macOS Sonoma 14.4 eller nyere

Hvis du vil skjule personvernindikatorer – de oransje og grønne prikkene som vises ved siden av Kontrollsenter i menylinjen for å vise at mikrofonen eller kameraet er i bruk – på en ekstern skjerm mens du har en app åpen i fullskjerm, må du først utføre en systemoverstyringskommando i Terminal. Deretter slår du av personvernindikatorer for eksterne skjermer i Systeminnstillinger.

1. Start fra macOS-gjenoppretting:

1. Bruk macOS-gjenoppretting på en Mac med Apple-chip

2. Bruk macOS-gjenoppretting på en Intel-basert Mac

2. Fra Verktøy-menyen på menylinjen velger du Terminal.

3. Skriv inn denne kommandoen: system-override suppress-sw-camera-indication-on-external-displays=on

4. Avslutt Terminal.

5. Åpne Apple-menyen og velg Omstart.

6. Når Macen har startet på nytt, velger du Apple-menyen  > Systeminnstillinger og klikker på Personvern og sikkerhet i sidefeltet.

7. Klikk på Mikrofon (eller Kamera).

8. Slå av Personvernindikatorer for tilgang til mikrofon (eller kamera).