Les om hvordan du lader AirPods Max, og finn ut mer om batterilevetiden

Finn ut hvordan du lader AirPods Max og får lengre batterilevetid.

For å lade AirPods Max, sett inn Lightning-kabelen som fulgte med AirPods Max, på undersiden av den høyre hodetelefonen. Du kan bruke en USB-C-til-Lightning-kabel eller en USB-til-Lightning-kabel. Deretter kobler du den andre enden av kabelen til en USB-lader eller -port.

For å lade AirPods Max i Smart Case må du rette inn åpningen på etuiet etter Lightning-porten på hodetelefonene. Når du ikke bruker AirPods Max, må du oppbevare dem i Smart Case for å sette dem i strømsparingsmodus, for å spare batteri.

Smart Case til AirPods Max

Finn ut mer om batterilevetid

Når AirPods Max har lite batteri, får du en varsling på skjermen på iPhone eller iPad. Du får varslinger når det gjenværende ladenivået er 20, 10 og 5 prosent.

Du hører også en tone når batterinivået er lavt. Du hører tonen én gang når du har 10 prosent batteri igjen, og enda en gang rett før AirPods Max slås av.

Her er hva du kan forvente:

• AirPods Max kan gi opptil 20 timers lyttetid, taletid eller filmavspilling når du har aktiv støyreduksjon og romlyd slått på.1

• Hvis du lader AirPods Max i 5 minutter, får du rundt 1,5 timers lyttetid.2

• Hvis du legger ned AirPods Max og lar dem ligge i fem minutter, går de i spareblussmodus for å spare batteri. Om AirPods Max ligger ubrukt utenfor Smart Case i 72 timer, går de i spareblussmodus som slår av Bluetooth og Hvor er?

• Hvis du legger AirPods Max i Smart Case når du ikke bruker dem, går de umiddelbart i spareblussmodus for å spare batteri. Om AirPods Max ligger ubrukt i Smart Case i 18 timer, går de i spareblussmodus som slår av Bluetooth og Hvor er? for å forlenge batteriets brukstid.

Sjekk ladestatusen

Statuslampen på høyre øretelefon viser ladestatusen til AirPods Max.

Hvis du trykker på Støykontroll-knappen når AirPods Max er koblet til strøm, blir statuslampen grønn hvis batteriet har mer enn eller akkurat 95 prosent strøm igjen, eller oransje hvis batteriet har mindre enn 95 prosent strøm igjen.

Hvis du trykker på Støykontroll-knappen når AirPods Max ikke er koblet til strøm, blir statuslampen grønn hvis batteriet har mer enn eller akkurat 15 prosent strøm igjen, eller oransje hvis batteriet har mindre enn 15 prosent strøm igjen.

Du kan også sjekke ladestatusen til AirPods Max ved hjelp av iPhone, iPad, iPod touch eller Mac.

På iOS-enheten

Sjekk ladestatusen på iOS-enheten din

Hold AirPods Max i nærheten av enheten. Vent noen sekunder eller trykk på Støykontroll-knappen for å se ladestatusen til AirPods Max.

Sjekk ladestatusen med Batteri-widgeten

Du kan også sjekke ladestatusen til AirPods Max med Batteri-widgeten på iOS-enheten din.

På Mac

1. Ta AirPods Max ut av etuiet.

2. Klikk på Bluetooth-symboletBildet har ingen alternativ tekst i menylinjen.

3. Hold pekeren over AirPods Max i menyen.

1. Testingen ble utført av Apple i november 2020 ved bruk av førproduksjonsenheter av AirPods Max og programvare sammenkoblet med iPhone 12 Pro Max-enheter med førlanseringsprogramvare. Testingen besto av full utladning av AirPods Max-batteriet mens ett av følgende ble spilt av: en musikkspilleliste bestående av 358 unike lydspor kjøpt fra iTunes Store (AAC-koding med 256 Kbps), en mobiltelefonsamtale eller en film med varighet på 2 timer og 23 minutter kjøpt fra iTunes Store, inntil AirPods Max stoppet avspillingen. Volumet var satt til 50 %, Aktiv støyreduksjon var på, og Romlyd var på og aktiv bare under filmavspillingen. Batterilevetiden avhenger av enhetens innstillinger, omgivelser, bruk og mange andre faktorer.

2. Testingen ble utført av Apple i november 2020 ved bruk av førproduksjonsenheter av AirPods Max og programvare sammenkoblet med iPhone 12 Pro Max-enheter med førlanseringsprogramvare. Spillelisten besto av 358 unike lydspor kjøpt fra iTunes Store (AAC-koding med 256 kbps). Volumet var satt til 50 %, Aktiv støyreduksjon var på, og Romlyd var på, men ikke aktiv. Under testingen av 5-minutters lading ble en utladet AirPods Max ladet i 5 minutter. Deretter ble det spilt av lyd inntil AirPods Max stoppet avspillingen. Batterilevetiden avhenger av enhetens innstillinger, omgivelser, bruk og mange andre faktorer.