Skjerm for MacBook Air (13-tommers, M3, 2024)

Før du begynner

Advarsel

Les Batterisikkerhet, og følg retningslinjene for arbeidsområde og batterihåndtering før du begynner.

Fjern følgende deler før du begynner:

Verktøy

• Justerbar momenttrekker (10–34 Ncm)

• Justerbar momenttrekker (0,3–1,2 Ncm)

• Antistatisk pinsett

• Nylonsonde (svart pinne)

• Momenttrekker (blå, 0,65 kgf cm)

• Torx 3IP 44 mm-halvmånebit

• Torx 3IP 25 mm-bit

• Torx 8IP 25 mm-bit

Se en fullstendig liste over nødvendige verktøy for alle reparasjoner.

Obs

Fjerning

1. Åpne skjermen helt. Plasser deretter datamaskinen på kanten av bordet med skjermen hengende ned.

2. Bruk den justerbare momenttrekkeren (10–34 Ncm) og 3IP 25 mm-biten til å fjerne de to 3IP-skruene (923-10384) fra dekselet for flekskablene til skjermen (1).

3. Bruk den svarte pinnen til å løfte endene til flekskablene til skjermen og kameraet av kontaktene (2).

4. Bruk den blå momenttrekkeren og 3IP 44 mm-halvmånebiten til å fjerne de to 3IP-skruene (923-10367) fra kontaktdekselet til lydkortet. Fjern dekselet, og legg det til side frem til monteringen.

5. Løft enden av flekskabelen til sensoren for vinkel på lokk av kontakten (1).

6. Fjern deretter flekskabelen til sensoren for vinkel på lokk fra lydkortet (2).

• Viktig: Bruk den svarte pinnen eller fingrene til å løsne limet mellom flekskabelen for sensoren for vinkel på lokk og lydkortet hvis nødvendig.

7. Bruk den justerbare momenttrekkeren (0,3–1,2 Nm) og 8IP-biten til å fjerne de seks 8IP-skruene (923-10372) fra venstre og høyre skjermfeste.

• Viktig: Støtt skjermen når du fjerner 8IP-skruene.

8. Åpne skjermen. Løft deretter skjermen i den viste vinkelen for å fjerne den fra toppdekselet.

•  Obs: Sørg for at flekskabelen til sensoren for vinkel på lokk ikke hekter seg i noe når du løfter skjermen av toppdekselet.

Montering

1. Posisjonér skjermen på toppdekselet som vist.

• Merk: Skjermen inkluderer flekskablene for kameraet.

•  Obs: Sørg for at flekskabelen til sensoren for vinkel på lokk og flekskablene til kameraet ikke hekter seg i toppdekselet eller hovedkortet.

2. Bruk momenttrekkeren (0,3–1,2 Nm) og 8IP-biten til å delvis feste de seks 8IP-skruene (923-10372) til dekslene for venstre og høyre skjermfeste i rekkefølgen som vises.

3. Lukk skjermen. Juster deretter skjermen til er flukt med toppdekselet.

4. Still inn momentverdien på den justerbare momenttrekkeren på 0,3–1,2 Nm til 0,6 Nm. Bruk den justerbare momenttrekkeren og 8IP-biten til å feste de seks 8IP-skruene til dekslene til venstre og høyre skjermfeste i rekkefølgen som vises.

5. Trykk endene til de flekskablene til skjermen og kameraet på kontaktene (1).

6. Still inn momentverdien på den justerbare momenttrekkeren (10–34 Ncm) til 11,5 Ncm. Bruk deretter momenttrekkeren og 3IP 25 mm-biten til å feste de to 3IP-skruene (923-10384) i dekselet til flekskablene til skjermen (2).

7. Press enden av flekskabelen til sensoren for vinkel på lokk mot kontakten (1).

8. Bruk den flate enden av den svarte pinnen til å feste flekskabelen til sensoren for vinkel på lokk til lydkortet (2).

9. Posisjoner kontaktdekselet til lydkortet over enden av flekskabelen til sensoren for vinkel på lokk.

10. Bruk den blå momenttrekkeren og 3IP 44 mm-halvmånebiten for å feste de to 3IP-skruene (923-10367) i kontaktdekselet til lydkortet.

Monter følgende deler igjen for å fullføre monteringen:

Obs

Når du har fullført alle trinnene for fjerning og montering, kan du finne ut hvordan du starter systemkonfigurasjonsprosessen.