Høyre høyttaler med antenne for MacBook Air (13-tommers, M3, 2024)

Før du begynner

Advarsel

Les Batterisikkerhet, og følg retningslinjene for arbeidsområde og batterihåndtering før du begynner.

Fjern følgende deler før du begynner:

Verktøy

• Justerbar momenttrekker (10–34 Ncm)

• Antenneverktøy

• Antistatisk pinsett

• Nylonsonde (svart pinne)

• Momenttrekker (blå, 0,65 kgf cm)

• Torx Plus 3IP 44 mm halvmånebit

• Torx Plus 4IP 25 mm-bit

• Torx Plus 5IP 50 mm-bit

Se en fullstendig liste over nødvendige verktøy for alle reparasjoner.

Obs

Denne prosedyren krever systemkonfigurasjon. Når du har fullført alle trinnene for fjerning og montering, kan du finne ut hvordan du starter prosessen for systemkonfigurasjon.

Viktig

Hvis du bytter ut den høyre høyttaleren med antenne, må du også bytte ut den venstre høyttaleren med antenne.

Fjerning

1. Bruk den svarte pinnen eller en antistatisk pinsett til å fjerne skumgummien fra dekselet til skjermkontaktene, så du får tilgang til den midtre skruen.

2. Bruk den blå momenttrekkeren og 3IP-biten til å fjerne de sju 3IP-skruene (923-10367) fra kontaktdekselet på den høyre høyttaleren og dekselet til kontakten til antennens koaksialkabler

• Viktig: Fjern den midtre skruen fra dekselet til skjermkontaktene før du fjerner de gjenværende to skruene fra dekselet.

3. Fjern de tre dekslene, og legg dem til side frem til monteringen.

4. Bruk den svarte pinnen til å løfte enden av flekskabelen til den venstre høyttaleren (1) av kontakten.

5. Bruk den svarte pinnen til å løfte enden av høyre antennes koaksialkabel (2) av kontakten.

6. Bruk den justerbare momenttrekkeren på 10–34 Ncm og 4IP-biten til å fjerne de to 4IP-skruene (923-10383) fra den høyre høyttaleren med antenne.

7. Bruk den justerbare momenttrekkeren og 5IP-biten til å fjerne 5IP-skruen (923-10373) fra den høyre høyttaleren med antenne.

8. Bruk den svarte pinnen til å vippe opp høyre side av høyre høyttaler med antenne (1). Skyv deretter høyre høyttaler med antenne til venstre, og fjern den fra toppdekselet (2).

Montering

1. Sett inn høyre side av høyre høyttaler med antenne i toppdekselet, som vist (1). Senk deretter høyre høyttaler med antenne inn i toppdekselet (2).

2. Still inn momentverdien på den justerbare momenttrekkeren (10–34 Ncm) til 11,5 Ncm. Bruk den justerbare momenttrekkeren og 5IP-biten til å feste 5IP-skruen (923-10373) til den høyre høyttaleren med antenne.

3. Still inn momentverdien på den justerbare momenttrekkeren til 16 Ncm. Deretter bruker du den justerbare momenttrekkeren og 4IP-biten til å feste de to 4IP-skruene (923-10383) i den høyre høyttaleren med antenne i den viste rekkefølgen.

4. Bruk den svarte pinnen eller en antistatisk pinsett til å posisjonere enden av høyre antennes koaksialkabel over kontakten. Bruk deretter den avstumpede enden av antenneverktøyet til å trykke enden av antennes koaksialkabel på kontakten.

5. Press enden av flekskabelen til høyre høyttaler mot kontakten.

6. Posisjoner dekselet til kontakten til høyre høyttaler, dekselet til kontaktene til skjermen og dekselet til kontakten til antennens koaksialkabler.

7. Bruk den antistatiske pinsetten til å fjerne skumgummien fra dekselet til skjermkontaktene, så du får tilgang til det midtre skruehullet.

8. Bruk den blå momenttrekkeren og 3IP-biten til å feste de sju 3IP-skruene (923-10367) i kontaktdekselet på den høyre høyttaleren, dekselet til skjermkontaktene og dekselet til kontakten til antennens koaksialkabler.

• Viktig: Fest den midtre skruen i dekselet til skjermkontaktene først, og fest deretter de gjenværende to skruene i dekselet.

9. Trykk ned langs hele lengden på skumgummien på dekselet til kontaktene til skjermen, for å feste skumgummien til dekselet.

Monter følgende deler igjen for å fullføre monteringen:

Obs

Når du har fullført alle trinnene for fjerning og montering, kan du finne ut hvordan du starter prosessen for systemkonfigurasjon.