Om batteriets tilstand og historikk på iPad Pro-modeller (M4) og iPad Air-modeller (M2)

Finn ut hvordan du viser batteriets tilstand, produksjonsdato, første bruk, og syklusantall på iPad Pro (M4) eller iPad Air (M2).

Er du usikker på hvilken iPad-modell du har? Finn iPad-modellen din.

Vis batteriets tilstand og historikk

Alle oppladbare batterier er forbruksvarer og har begrenset levetid. Etter hvert synker kapasiteten og ytelsen, og de må skiftes ut.

Du kan finne ut mer om batteriets tilstand, når det ble produsert, når det ble brukt første gang samt antall sykluser på iPad ved å gå til Innstillinger > Batteri > Batteritilstand.

Batteriets tilstand er normal og maksimal kapasitet er 100 % på skjermen Batteritilstand

Finn ut mer

* En fullstendig ladesyklus er normalisert mellom 80 og 100 prosent av den opprinnelige kapasiteten for å ta høyde for forventet reduksjon av batterikapasiteten over tid.