Mac Pro (sent 2013) - Tekniske spesifikasjoner

Størrelse

• Høyde: 25,1 cm

• Diameter: 16,7 cm

• Vekt: 5 kg1

Prosessor

• 3,7 GHz Firekjerners

• Intel Xeon E5 med 10 MB L3-cache og Turbo Boost opptil 3,9 GHz

• Kan konfigureres til sekskjerners prosessor på 3,5 GHz med 12 MB L3-cache, åttekjerners prosessor på 3,0 GHz med 25 MB L3-cache eller tolvkjerners prosessor på 2,7 GHz med 30 MB L3-cache

• 3,5 GHz Sekskjerners

• Intel Xeon E5 med 12 MB L3-cache og Turbo Boost opptil 3,9 GHz

• Kan konfigureres til åttekjerners prosessor på 3,0 GHz med 25 MB L3-cache eller tolvkjerners prosessor på 2,7 GHz med 30 MB L3-cache

• 3,0 GHz Åttekjerners

• Intel Xeon E5 med 25 MB nivå 3-buffer og Turbo Boost opptil 3,9 GHz

• Kan konfigureres med tolvkjerners prosessor på 2,7 GHz med 30 MB nivå 3-buffer.

Minne

• 3,7 GHz Firekjerners

• 12 GB (tre ganger 4 GB) med DDR3 ECC-minne på 1866 MHz

• Kan konfigureres til 16 GB (fire ganger 4 GB), 32 GB (fire ganger 8 GB) eller 64 GB (fire ganger 16 GB)

• 3,5 GHz Sekskjerners

• 16 GB (fire ganger 4 GB) med DDR3 ECC-minne på 1866 MHz

• Kan konfigureres til 32 GB (fire ganger 8 GB) eller 64 GB (fire ganger 16 GB)

• 3,0 GHz Åttekjerners

• 16 GB (fire ganger 4 GB) DDR3 ECC-minne på 1866 MHz

• Kan konfigureres med 32 GB (fire ganger 8 GB) eller 64 GB (fire ganger 16 GB)

Grafikk

• 3,7 GHz Firekjerners

• To AMD FirePro D300-grafikkprosessorer med 2 GB GDDR5 VRAM hver

• 1280-strømmings-prosessorer

• Minnebuss med bredde på 256 bit

• Minnebåndbredde på 160 GBps

• Ytelse på 2 teraflop

• Kan konfigureres til to AMD FirePro D500, hver med 3 GB GDDR5 VRAM, 1526-strømmings-prosessorer, minnebuss med bredde på 384 bit, minnebåndbredde på 240 GBps og ytelse på 2,2 teraflop, eller to AMD FirePro D700, hver med 6 GB GDDR5 VRAM, 2048-strømmings-prosessorer, minnebuss med bredde på 384 bit, minnebuss på 264 GBps og ytelse på 3,5 teraflop

• 3,5 GHz Sekskjerners

• To AMD FirePro D500-grafikkprosessorer med 3 GB GDDR5 VRAM hver

• 1526-strømmings-prosessorer

• Minnebuss med bredde på 384 bit

• Minnebåndbredde på 240 GBps

• Ytelse på 2,2 teraflop

• Kan konfigureres til to AMD FirePro D700, hver med 6 GB GDDR5 VRAM, 2048-strømmings-prosessorer, minnebuss med bredde på 384 bit, minnebåndbredde på 264 GBps og ytelse på 3,5 teraflop

• 3,0 GHz Åttekjerners

• To AMD FirePro D700-grafikkprosessorer med 6 GB GDDR5 VRAM hver

• 2048 strømmings­prosessorer

• Minnebuss med bredde på 384 bit

• Minnebåndbredde på 264 GBps

• Ytelse på 3,5 teraflops

Skjermstøtte

• Koble til opptil

• Tre tokablede 5K-skjermer

• Seks Thunderbolt-skjermer

Lagring

• 256 GB

• PCIe-basert SSD

• Kan konfigureres til 512 GB eller 1 TB2

Lyd

• Kombinert optisk digital lydutgang / analog minijack-utgang

• 3,5-mm utgang for hode­telefoner med støtte for mikrofon

• HDMI-porten støtter flerkanalslydutgang

• Innebygd høyttaler

Tilkoblings- og utvidelsesmuligheter

• Fire USB 3-porter

• Seks Thunderbolt 2-porter

• To Gigabit Ethernet

• HDMI 1.4 Ultra HD

Trådløst

• 802.11ac Wi‑Fi trådløst nettverk3, kompatibelt med IEEE 802.11a/b/g/n

• Bluetooth 4.0 trådløsteknologi

Strøm- og driftskrav

• Nettspenning: 100 til 240 V vekselstrøm

• Frekvens: 50 til 60 Hz, enkeltfaset

• Maksimal kontinuerlig effekt: 450 W

• Temperatur under bruk: 10 til 95 °C (50° til 95° F)

• Relativ fuktighet: 5 % til 95 % ikke-kondenserende

• Maksimal høyde over havet: 5000 meter (16 400 fot)

• Typisk akustisk ytelse, lydtrykknivå (brukerposisjon): 12 dBA når den ikke jobber

I esken

• Mac Pro, strømkabel

Programvare som følger med

macOS Mojave

macOS er operativ­systemet som driver alt du driver med på Macen. macOS Mojave kommer med nye funksjoner inspirert av våre mest lidenskapelige brukere, men tilpasset absolutt alle. Så du får mer ut av hvert eneste klikk. Mer

Akustisk ytelse

Fastsatt støyutsendelse i henhold til ECMA-109

Lydstyrkenivå

L W A,m (B)

Lydtrykksnivå

Operatørplassering

L p A,m (dB)

Uvirksom

2,05 (K V = 0,25)

14,0

Harddisksøk

2,05 (K V = 0,30)

14,5

1. L W A,m er gjennomsnittlig A-vektet lydtrykksnivå, avrundet til nærmeste 0,05 B.

2. L p A,m er gjennomsnittlig A-vektet lydtrykksnivå som er målt ved operatørplasseringen (avrundet til nærmeste 0,5 dB).

3. 1 B (bel) = 10 dB (desibel).

4. K v er det statistiske tillegget for å beregne den øvre grensen for A-vektet lydstyrkenivå.

5. Verdien L W a,c (som tidligere ble kalt L W Ad) kan beregnes ved å summere L W A,m og K v.

6. Trådløst Internett-testen laster inn 25 populære nettsteder.

Mac Pro og miljøet

Apple analyserer hele livssyklusen til produktet i vurderingen av hvilken påvirkning det vil ha på miljøet.

• ENERGY STAR 6

• EPEAT Gold4

• Ingen bromerte flammehemmere

• Ingen PVC5

• Lett å gjenvinne

1. Vekten varierer etter konfigurasjon og produksjonsprosess.

2. 1 GB = 1 milliard byte og 1 TB = 1 billion byte. Kapasiteten er mindre når disken er formatert.

3. Internettilgang kreves. 802.11ac er basert på et utkast til IEEE‑spesifikasjonen.

4. Mac Pro oppnådde Gold-vurderingen fra EPEAT i USA og Canada.

5. Strømkabel uten PVC er tilgjengelig i alle områder bortsett fra India og Sør-Korea.