Apple TV 4K (2. generasjon) - Tekniske spesifikasjoner

Størrelse og vekt

• Høyde: 35 mm

• Bredde: 98 mm

• Dybde: 98 mm

• Vekt: 425 g1

Lagringsplass

• 32 GB2

• 64 GB2

Apple TV Remote (2. generasjon)

No alt supplied for Image

Størrelse og vekt

• Høyde: 136 mm

• Bredde: 35 mm

• Dybde: 9,25 mm

• Vekt: 63 g1

Funksjoner

• Bluetooth 5.0-tekno­logi for trådløs tilkobling

• Infrarød sender

• Lightning-kontakt for lading

• Oppladbart batteri som varer i flere måneder etter hver lading (ved normal bruk)

• Lading via USB fra datamaskin eller lader (selges separat)

• Kontroller TV‑en eller mottakeren via IR eller CEC.3

Porter og grensesnitt

No alt supplied for Image
  • HDMI 2.14

• 802.11ax Wi‑Fi 6 med MIMO, to bånd (2,4 GHz og 5 GHz)

• Thread

• Gigabit Ethernet

• Bluetooth 5.0-teknologi for trådløs tilkobling

• Infrarød mottaker

• Innebygd strømforsyning

Prosessor

• A12 Bionic-chip med 64‑bits arkitektur

Systemkrav

• Kjøp, leie og hjemmedeling krever en Apple ID som du bruker på App Store og andre Apple-tjenester.

• Krever trådløs tilgang med 802.11, Ethernet-nettverk eller bredbåndfor­bindelse

• Krever 4K- og HDR-TV for 4K- og HDR-strømming

• Krever godkjenning av programvarelisensavtalen på apple.com/no/legal/sla

• Krever HDMI-kabel (selges separat)

Videoformater

• H.264/HEVC SDR-video opptil 2160p, 60 bps, Main- / Main 10-profil

• HEVC Dolby Vision (profil 5) / HDR10 (Main 10-profil)/HLG opptil 2160p, 60 bps

• H.264 med Baseline-profil nivå 3.0 eller lavere med AAC-LC-lyd på opptil 160 kbps per kanal, 48 kHz, stereolyd i filformatene .m4v, .mp4 og .mov

• MPEG-4-video opptil 2,5 Mbps, 640 x 480 piksler, 30 bps, Simple-profil med AAC-LC-lyd opptil 160 Kbps, 48 kHz, stereolyd i filformatene .m4v, .mp4 og .mov

Lydformater

• HE-AAC (V1), AAC (opptil 320 Kbps), beskyttet AAC (fra iTunes Store), MP3 (opptil 320 Kbps), MP3 VBR, Apple Lossless, FLAC, AIFF, WAV, AC‑3 (Dolby Digital 5.1), E-AC‑3 (Dolby Digital Plus 7.1-surroundlyd) og Dolby Atmos

Bildeformater

• HEIF, JPEG, GIF, TIFF

Kompatibilitet

• Kompatibel med HD- og UHD-TV-er med HDMI4

• Kompatibel med Bluetooth-tastatur5

Tilgjengelighet

Tilgjengelighetsfunksjonene hjelper personer med nedsatt funksjonsevne med å få mest mulig ut av Apple TV. Med innebygd støtte for syn, hørsel, bevegelse og læring er det enkelt å finne under­holdning og ha glede av det. Finn ut mer om Tilgjengelighet

Funksjonene omfatter:

• VoiceOver

• Zoom

• Økt kontrast

• Redusert bevegelse

• Støtte for under­tekster og teksting for hørsels­hemmede

• Synstolking

• Siri og Diktering

• Skriv til Siri

• Bryterkontroll

I esken

• Apple TV 4K

• Siri Remote

• Strømkabel

• Lightning-til-USB-kabel

• Dokumentasjon

Apple TV og miljøet

Apple TV 4K med Siri Remote har følgende egenskaper som reduserer miljøpåvirkningen:6

Laget med bedre materialer

• 100 % resirkulert aluminium i Siri Remote-kabinettet

• 100 % resirkulert tinn i loddemetallet i hovedkortet

• 35 % eller mer resirkulert plast i flere komponenter

Energieffektiv

• ENERGY STAR®-sertifisert7

Smartere kjemi8

• Uten kvikk­sølv, bromerte flammehemmere, PVC og beryllium

Grønn produksjon

• Apples Zero Waste-program hjelper leverandører med å eliminere avfall som må sendes til søppelfyllingen

• Alle leverandørfabrikker er i ferd med å gå over til 100 % fornybar energi for Apple-produksjon

Miljøvennlig emballasje

• 100 % av de primære trefibrene kommer fra bærekraftige skoger

• Resirkulerbar emballasje utført hovedsakelig i fiber

Apple og miljøet

Vi har som mål å lage produkter uten å utarme jorden og å gjøre hele selskapet, forsyningskjeden og livssyklusen for produkter karbonnøytrale innen 2030.

1. Vekten varierer avhengig av konfigurasjon og produksjonsprosess.

2. 1 GB = 1 milliard byte. Kapasiteten er mindre etter formatering.

3. Slå av og på, bytte kilde til Apple TV, kontrollere volum og demping.

4. Støtte for videoutgang på opptil 4K HDR med 60 bps. Avspilling av beskyttet innhold krever HDCP.

5. Kompatibel med Magic Keyboard og Apple Wireless Keyboard (2011). Gå til support.apple.com/no-no/HT201806 for å finne ut hvilken modell du har.

6. Opplysningene er korrekte ved produktlansering.

7. ENERGY STAR og ENERGY STAR-merket er varemerker registrert av U.S. Environmental Protection Agency.

8. Apple definerer restriksjoner på skadelige stoffer, inkludert definisjoner av hva Apple anser som «uten», i Apples forskrifter for innskrenking av bruk av enkelte stoffer. Ingen Apple-produkter inneholder PVC eller ftalater, med unntak av strømkabler i India, Thailand (for strømkabler med to poler) og Sør-Korea, der vi fortsatt søker myndighetenes godkjenning for å erstatte PVC og ftalater.

Tjenestene er ikke tilgjengelige i alle land og områder, og de kan bli endret.