Apple Watch Series 7 - Tekniske spesifikasjoner

Lanseringsår: 2021

Identifiser din Apple Watch

Finisher

GPS + Cellular

• Aluminium

• midnatt

• stjerneskinn

• grønn

• blå

• (PRODUCT)RED11

• Rustfritt stål

• grafitt

• sølvfinish

• gullfinish

• Titan

• stellarsvart (DLC)

• naturlig

GPS

• Aluminum

• midnatt

• stjerneskinn

• grønn

• blå

• (PRODUCT)RED11

Apple Watch Nike : Aluminium er tilgjengelig i stjerneskinn og midnatt.

Funksjoner

• GPS/GNSS, BeiDou

• Kompass

• Høydemåler som alltid er på

• Vannbestandig til

• 50 meter1

• Sensor for måling av oksygen i blodet

• (Oksygen i blodet-app)2

• Elektrisk hjertemåler

• (EKG-app)3

• Tredje generasjons optisk hjertemåler

• Internasjonale nødnummer5

• Nødanrop (SOS)4

• Akselerometer

• fall­registrering i opptil 32 g

• Gyroskop

• Lyssensor

• Høyttaler

• Mikrofon

• Apple Pay

• GymKit

• Kapasitet på 32 GB

• Keramisk bakside med safirglass

Skjerm

• 45 mm

• 396 x 484 piksler

• Visningsområde på 1143.1 mm²

• 41 mm

• 352 x 430 piksler

• Visningsområde på 904.3 mm²

• LTPO OLED Retina-skjerm som alltid er på

• Lysstyrke på 1000 nit

Chip

• S7 med 64‑bits 2-kjerners prosessor

• W3

• Apple-chip for trådløs tilkobling

• U1-chip

• (Ultrabredbånd)12

Mobilnett

Batteri

• Innebygd oppladbart litiumionbatteri

• opptil 18 timer8

• Magnetisk hurtiglader-til-USB‑C-kabel

Egenskaper som reduserer miljøpåvirkningen13

• 100 % resirkulert aluminium i kabinettet

• 100 % resirkulert wolfram i Taptic Engine

• 100 % resirkulerte sjeldne jordmetaller i alle magneter

• 100 % resirkulert tinn i SiP

• Energieffektiv14

• Miljøvennlig emballasje15

• Skjermglass uten arsen16

• Uten kvikk­sølv, bromerte flammehemmere, PVC og beryllium16

Størrelse

41 mm

• Høyde: 41 mm

• Bredde: 35 mm

• Dybde: 10,7 mm

45 mm

• Høyde: 45 mm

• Bredde: 38 mm

• Dybde: 10,7 mm

Vekt

41 mm

• Aluminium: 32.0g

• Rustfritt stål: 42.3g

• Titan: 37.0g

45 mm

• Aluminium: 38.8g

• Rustfritt stål: 51.5g

• Titan: 45.1g

I esken

• Apple Watch Series 7

• Rem/bånd

• 1 m magnetisk hurtiglader-til-USB‑C-kabel

Urkassens materialer og remtypene baseres på valgene dine.

1. Apple Watch Series 7, Apple Watch SE og Apple Watch Series 3 har en vannbestandighets­rangering på 50 meter i henhold til ISO-standard 22810:2010. Det betyr at de kan brukes til aktiviteter i vann­overflaten, for eksempel svømming i basseng eller i saltvann. De skal derimot ikke brukes til dykking, vannski eller andre vannaktiviteter som innebærer høy hastighet eller nedsenking i dypt vann.

2. Målinger i appen Oksygen i blodet er ikke ment for medisinsk bruk, inkludert selvdiagnose og legekonsultasjon, og er utelukkende laget for bruk i for­bindelse med mosjon og velvære.

3. EKG-appen og varsling om ujevn hjerterytme krever den nyeste versjonen av watchOS og iOS, og er ikke ment for brukere under 22 år. EKG-appen er tilgjengelig på Apple Watch Series 4 og nyere (ikke inkludert Apple Watch SE). Varsling om ujevn hjerterytme er ikke ment for brukere som tidligere har fått diagnosen atrieflimmer (AFib).

4. Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular) og Apple Watch SE (GPS + Cellular) kan bruke mobilnett til Nødanrop (SOS). iPhonen din må være i nærheten for at Nødanrop (SOS) skal kunne brukes på Apple Watch uten mobilnett. Hvis iPhonen din ikke er i nærheten, må Apple Watch være koblet til et kjent Wi‑Fi-nettverk, og Wi‑Fi-anrop må være konfig­urert.

5. Funksjonen for internasjonale nød­nummer krever Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular) eller Apple Watch SE (GPS + Cellular). Her finner du en liste over land og regioner: www.apple.com/no/watchos/feature-availability.

6. Mobilabonnement kreves for tilgang til mobil­nettverk. Ta kontakt med mobiloperatøren din for mer informasjon. Roaming i utlandet støttes ikke. Du finner en liste over deltakende mobil­operatører og kvalifiserte enheter på apple.com/no/watch/cellular. Se support.apple.com/no-no/HT207578 for mer informasjon om oppsett.

7. Ikke alle funksjoner er tilgjengelige hvis Apple Watch settes opp med Familieoppsett. Mobilabonnement kreves for tilgang til mobil­nettverk. Ta kontakt med mobiloperatøren din for mer informasjon. Du finner en liste over deltakende mobil­operatører og kvalifiserte enheter på apple.com/no/watch/cellular.

8. Testene av batteriet på Apple Watch ble utført av Apple i august 2021 med førproduksjons­enheter av Apple Watch Series 7 (GPS) og Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular). Alle klokkene var sammenkoblet med en iPhone, og alle enhetene ble testet med førlanserings­programvare. Batteritiden avhenger av bruk, mobildekning, konfigurasjon og flere andre faktorer. Faktiske resultater varierer. Du finner mer informasjon på apple.com/no/batteries og apple.com/no/watch/battery.html.

9. Testene ble utført av Apple i august 2021 med førproduksjons­enheter av Apple Watch Series 7 (GPS) og Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular) med magnetisk hurtiglader-til-USB‑C-kabel til Apple Watch (modell A2515) og Apples 20-watts USB‑C-lader (modell A2305) samt Apple Watch Series 6 (GPS) og Apple Watch Series 6 (GPS + Cellular) med magnetisk ladekabel til Apple Watch (modellene A2255 og A2256) og Apples 5-watts USB-lader (modell A1385). Hver Apple Watch var sammenkoblet med en iPhone, og alle enhetene ble testet med førlanserings­programvare. Ladetiden avhenger av region, innstillinger og omgivelser. Faktiske resultater varierer.

10. Resultatene er basert på ytelsen ved utførelse av vanlige brukeroppgaver. Resultatene gjenspeiler den omtrentlige ytelsen til Apple Watch.

11. En del av overskuddet fra hvert salg av (PRODUCT)RED-produkter går til Det globale fondet for bekjempelse av aids. Fra og med nå til 31. desember vil dette overskuddet gå til Det globale fondet for bekjempelse av covid-19.

12. Tilgjengeligheten av ultrabredbånd varierer fra region til region.

13. Opplysningene er korrekte ved produktlansering.

14. Oppfyller California Energy Commissions standarder for energieffektivitet for små batteriladersystemer som beskrevet i California Code of Regulations.

15. 100 % av de primære trefibrene kommer fra bærekraftige skoger og 90 prosent eller mer av emballasjen er fiberbasert.

16. Apple definerer restriksjoner på skadelige stoffer, inkludert definisjoner av hva Apple anser som «uten», i Apples forskrifter for innskrenking av bruk av enkelte stoffer. Ingen Apple-produkter inneholder PVC eller ftalater, med unntak av strømkabler i India, Thailand (for strømkabler med to poler) og Sør-Korea, der vi fortsatt søker myndighetenes godkjenning for å erstatte PVC og ftalater.

Apple Watch krever iPhone 6s eller nyere med nyeste iOS-versjon.

Funksjoner kan bli endret. Enkelte funksjoner, applikasjoner og tjenester er kanskje ikke til­gjeng­elige i alle regioner eller for alle språk. Se hele listen.