Apple Watch SE (1. generasjon) – tekniske spesifikasjoner

Finisher

• Aluminium

• Sølv

• stellargrå

• Gull

Apple Watch Nike er tilgjengelig i sølv og stellargrå.

Funksjoner

• GPS/GNSS

• Kompass

• Høydemåler som alltid er på

• Vannbestandig til

• 50 meter1

• Andre generasjons optisk hjertemåler

• Internasjonale nødnummer3

• Nødanrop (SOS)2

• Akselerometer

• opptil 32 g med fall­registrering

• Gyroskop

• Lyssensor

• Høyttaler

• Mikrofon

• Apple Pay

• GymKit

• Kapasitet på 32 GB

• Keramisk bakside med safirglass

Skjerm

• 44 mm

• 368 x 448 piksler

• Visningsområde på 977 mm2

• 40 mm

• 324 x 394 piksler

• Visningsområde på 759 mm2

• LTPO OLED Retina-skjerm

• Lysstyrke på 1000 nit

Chip

• S5 SiP med 64‑bits 2-kjerners prosessor

• W3

• Apple-chip for trådløs tilkobling

Tilkobling

Batteri

• Innebygd, oppladbart litiumionbatteri

• Opptil 18 timer5

• Magnetisk USB‑C-ladekabel

Egenskaper som reduserer miljøpåvirkningen6

• 100 % resirkulert aluminium i urkassen

• Energieffektiv7

• Miljøvennlig emballasje8

• Skjermglass uten arsen9

• Uten kvikk­sølv, bromerte flammehemmere, PVC og beryllium9

Størrelse

40 mm

• Høyde: 40 mm

• Bredde: 34 mm

• Dybde: 10,7 mm

44 mm

• Høyde: 44 mm

• Bredde: 38 mm

• Dybde: 10,7 mm

Urkassens vekt

40 mm

• GPS: 30,49 g

• GPS + Cellular: 30,68 g

44 mm

• GPS: 36,20 g

• GPS + Cellular: 36,36 g

I esken

• Apple Watch SE

• Rem/bånd

• 1 m magnestisk lader–til–USB-C-kabel

Urkassens materialer og remtypene baseres på valgene dine.

1. Apple Watch SE har en vannbestandighets­rangering på 50 meter i henhold til ISO-standard 22810:2010. Det betyr at de kan brukes til aktiviteter i vann­overflaten, for eksempel svømming i basseng eller i saltvann. De skal derimot ikke brukes til dykking, vannski eller andre vannaktiviteter som innebærer høy hastighet eller nedsenking i dypt vann.

2. Apple Watch SE (GPS + Cellular) kan bruke mobilnett til Nødanrop (SOS). iPhonen din må være i nærheten for at Nødanrop (SOS) skal kunne brukes på Apple Watch uten mobilnett. Hvis iPhonen din ikke er i nærheten, må Apple Watch være koblet til et kjent Wi‑Fi-nettverk, og Wi‑Fi-anrop må være konfigurert.

3. Funksjonen for internasjonale nødnummer krever Apple Watch SE (GPS + Cellular). Her finner du en liste over land og regioner: www.apple.com/no/watchos/feature-availability.

4. Mobilabonnement kreves for tilgang til mobil­nettverk. Ta kontakt med mobiloperatøren din for mer informasjon. Roaming i utlandet støttes ikke. Du finner en liste over deltakende mobil­operatører og kvalifiserte enheter på apple.com/no/watch/cellular. Se support.apple.com/no-no/HT207578 for mer informasjon om oppsett.

5. Testene av batteriet på Apple Watch ble utført av Apple i august 2020 med førproduksjons­enheter av Apple Watch SE (GPS) og Apple Watch SE (GPS + Cellular). Alle klokkene var sammenkoblet med en iPhone, og alle enhetene ble testet med førlanserings­programvare. Batteritiden avhenger av bruk, mobildekning, konfigurasjon og flere andre faktorer. Faktiske resultater varierer. Du finner mer informasjon på apple.com/no/batteries og apple.com/no/watch/battery.html.

6. Opplysningene er korrekte ved produktlansering.

7. Oppfyller California Energy Commissions standarder for energieffektivitet for små batteriladersystemer som beskrevet i California Code of Regulations.

8. 100 % av de primære trefibrene kommer fra bærekraftige skoger og 90 prosent eller mer av emballasjen er fiberbasert.

9. Apple definerer restriksjoner på skadelige stoffer, inkludert definisjoner av hva Apple anser som «uten», i Apples forskrifter for innskrenking av bruk av enkelte stoffer. Ingen Apple-produkter inneholder PVC eller ftalater, med unntak av strømkabler i India, Thailand (for strømkabler med to poler) og Sør-Korea, der vi fortsatt søker myndighetenes godkjenning for å erstatte PVC og ftalater.

Apple Watch krever iPhone 6s eller nyere med nyeste iOS-versjon.

Funksjoner kan bli endret. Enkelte funksjoner, applikasjoner og tjenester er kanskje ikke til­gjeng­elige i alle regioner eller for alle språk. Se hele listen.