12,9-tommers iPad Pro (6. generasjon) - Tekniske spesifikasjoner

Lanseringsår: 2022

Finn iPad-modellen din

Finish

• sølv

• stellargrå

Lagrings­plass1

• 128 GB

• 256 GB

• 512 GB

• 1 TB

• 2 TB

Størrelse og vekt2

• Wi‑Fi-modeller

• Bredde: 214,9 mm

• Høyde: 280,6 mm

• Dybde: 6,4 mm

• Vekt: 682 g

• Wi‑Fi + Cellular-modeller

• Bredde: 214,9 mm

• Høyde: 280,6 mm

• Dybde: 6,4 mm

• Vekt: 684 g

Knapper og tilkoblinger

No alt supplied for Image
  1. Kamera foran

2. Toppknapp

3. Volumknapper

4. Kameraer på baksiden

5. Blits

6. LiDAR-skanner

7. Smart Connector

8. Thunderbolt- / USB 4-port

9. SIM-skuff (Wi-Fi + Cellular)

10. Magnetisk feste for Apple Pencil

I esken

• 12,9-tommers iPad Pro (6. generasjon)

• USB-C-ladekabel (1 m)

• 20-watts USB-C-lader

Skjerm

Liquid Retina XDR-skjerm

• 12,9-tommers (diagonalt) bakbelyst mini-LED-skjerm med Multi-Touch- og IPS-teknologi

• 2D bakbelysnings­system med 2596 lokale dimme­soner

• Oppløsning på 2732 x 2048 piksler ved 264 ppi

• ProMotion-teknologi

• Skjerm med stort fargerom (P3)

• True Tone-skjerm

• Fingeravtrykk­bestandig, oljeavstøtende belegg.

• Laminert skjerm

• Antirefleks­belegg

• 1,8 % gjenskinn

• SDR-lysstyrke: maksimalt 600 nit

• XDR-lysstyrke: maksimalt 1000 nit for hele skjermen, maksimalt 1600 nit (kun HDR-innhold)

• Kontrastforhold på 1 000 000:1

• Støtter Apple Pencil (2. gen.)

• Pekefunksjon for Apple Pencil

Skjermen på 12,9" iPad Pro har avrundede hjørner som følger de myke linjene i designen. Disse hjørnene er innenfor rektangelet som brukes som mål. Skjermen måler 12,9 tommer på diagonalen i et rektangel. (Den faktiske synlige skjermflaten er mindre.)

Chip

Apple M2-chip

• 8-kjerners CPU med 4 ytelseskjerner og 4 effektivitets­kjerner

• 10-kjerners GPU

• 16-kjerners Neural Engine

• 100 GBps minnebåndbredde

• 8 GB RAM på modeller med 128 GB, 256 GB og 512 GB lagringsplass

• 16 GB RAM på modeller med 1 TB eller 2 TB lagrings­plass

Mediemotor

• Maskinvareakselerert H.264, HEVC, ProRes og ProRes RAW

• Videodekodings­motor

• Videokodingsmotor

• ProRes-kodings- og -dekodingsmotor

Kamera

• Pro-kamerasystem: vidvinkel og ultravidvinkel

• Vidvinkel: 12 MP, ƒ/1,8-blenderåpning

• Ultravidvinkel: 10 MP, ƒ/2,4-blenderåpning og 125° synsfelt

• 2x optisk utzooming

• Opptil 5x digital zoom

• Objektiv med fem elementer (vidvinkel og ultravidvinkel)

• Kraftigere True Tone Flash

• Panorama (opptil 63 MP)

• Linsedeksel i safirkrystall

• Autofokus med Focus Pixels (vidvinkel)

• Smart HDR 4

• Stort fargerom for bilder og Live Photos

• Linsekorreksjon (ultravidvinkel)

• Avansert korrigering av røde øyne

• Geomerking av bilder

• Automatisk bilde­stabilisering

• Bildesekvenser

• Bildeformater som tas: HEIF og JPEG

Videoopptak

• 4K-videoopptak med 24, 25, 30 eller 60 bps (vidvinkel)

• HD-videoopptak med 25, 30 eller 60 bps i 1080p

• HD-videoopptak med 30 bps i 720p

• ProRes-videoopptak i opptil 4K med 30 bps (1080p med 30 bps for 128 GB lagring)

• 2x optisk utzooming

• Audiozoom

• Kraftigere True Tone Flash

• Støtte for sakte film med 120 eller 240 bps i 1080p

• Video i tidsforløp med stabilisering

• Større toneomfang for video med opptil 30 bps

• Forbedret video­stabilisering (4K, 1080p og 720p)

• Video med kontinuerlig autofokus

• Zoom under avspilling

• Videoformater for opptak: HEVC og H.264

• Stereoopptak

TrueDepth-kamera

• 12 MP ultravidvinkel, 122° synsfelt

• Blenderåpning på ƒ/2,4

• Portrettmodus med forbedret bokeh-effekt og Dybde­skarphet-funksjon

• Portrettlyssetting med seks effekter (Naturlig lys, Studiolys, Spisslys, Scenelys, Svart-hvitt scenelys og Svart-hvitt high key-lys)

• Animoji og Memoji

• Smart HDR 4

• HD-videoopptak med 25, 30 eller 60 bps i 1080p

• Video i tidsforløp med stabilisering

• Større toneomfang for video med opptil 30 bps

• Forbedret videostabilisering (1080p og 720p)

• Stort fargerom for bilder og Live Photos

• Linsekorreksjon

• Retina Flash

• Automatisk bilde­stabilisering

• Bildesekvenser

Videosamtaler3

• FaceTime-video

• I fokus

• Fra iPad med Wi‑Fi eller mobilnett til alle enheter med FaceTime aktivert

Lydsamtaler3

• FaceTime-lydsamtale

• Fra iPad med Wi‑Fi eller mobilnett til alle enheter med FaceTime aktivert

Høyttalere

• Fire høyttalere

Mikrofoner

• Fem mikrofoner i studiokvalitet for anrop og lyd- og video­opptak

Mobilnettverk og trådløs­teknologi­

• Alle modeller

• Wi‑Fi 6E (802.11ax) med 2x2 MIMO. Hastigheter opptil 2,4 Gbps4

• To bånd

• Bluetooth 5.3

• Wi‑Fi + Cellular-modeller

• 5G (sub-6 GHz og mmWave) med 4x4 MIMO

• Gigabit LTE med 4x4 MIMO og LAA

• Modell A2761 og A2437:

• 5G NR (bånd n1, n2, n3, n5, n7, n8, n12, n14, n20, n25, n26, n28, n29, n30, n38, n40, n41, n48, n66, n70, n71, n77, n78, n79)5

• FDD-LTE (bånd 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 11, 12, 13, 14, 17, 18, 19, 20, 21, 25, 26, 28, 29, 30, 32, 66, 71)

• TD-LTE (bånd 34, 38, 39, 40, 41, 42, 46, 48)

• UMTS/HSPA/HSPA+/DC‑HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz)

• Kun data6

• Wi‑Fi-anrop5

• eSIM7

Mer om mobilnett

SIM-kort

• Nano-SIM

• eSIM7

Posisjon

• Alle modeller

• Digitalt kompass

• Wi‑Fi

• iBeacon for stedsinformasjon på mikronivå

• Wi‑Fi + Cellular-modeller

• GPS/GNSS

• Mobilnett

Sensorer

• Face ID

• LiDAR-skanner

• Gyroskop med tre akser

• Akselerometer

• Barometer

• Lyssensor

Face ID

• Med TrueDepth-kamera for ansikts­­­gjenkjenning

• Lås opp iPad

• Sikre personopplysninger i apper

• Kjøp på iTunes Store, App Store og Apple Books

Apple Pay

• Bruk Face ID på iPad til å betale i apper og på nettet

Mer om Apple Pay

Siri8

• Bruk stemmen til å sende meldinger, angi påminnelser og mye annet

• Få intelligente forslag

• Bruk håndfri

• Lytt til og gjenkjenn sanger

Lading og utvidelser

• Thunderbolt- / USB 4-port med støtte for:

• Lading

• DisplayPort

• Thunderbolt 3 (opptil 40 Gbps)

• USB 4 (opptil 40 Gbps)

• USB 3.1 gen. 2 (opptil 10 Gbps)

Skjermstøtte

• Støtte for full oppløsning på den innebygde skjermen med millioner av farger

• Støtte på én ekstern skjerm med opptil 6K oppløsning ved 60 Hz

• Thunderbolt 3 digital videoutgang

• Standard DisplayPort-utgang via USB-C

• VGA, HDMI, DVI og Thunderbolt 2 støttes ved bruk av adaptere (selges separat)9

• Like skjermer-modus

• Opptil 4K AirPlay for skjermdeling, bilder og video ut til Apple TV (2. gen. eller nyere) eller AirPlay 2-aktiverte smart‑TV‑er

• Like skjermer-modus og video ut via USB-C Digital AV multiport-adapter og USB-C VGA-multiportadapter (adaptere selges separat)9

Strøm og batteri10

• Innebygd 40,88-wattimers oppladbart litiumpolymerbatteri

• Opptil 10 timer med surfing på nettet med Wi‑Fi eller video­avspilling

• Lades med lader eller USB-C-tilkobling til en datamaskin

• Wi‑Fi + Cellular-modeller

• Opptil 9 timer med surfing på nettet over mobil­data­­nettverk

Operativsystem

iPadOS

iPadOS har kraftige funksjoner og inkluderte apper som drar nytte av den avanserte teknologien i iPad.

Mer om iPadOS

Brukerhåndbok for iPad

Tilgjengelighet

Innebygde tilgjengelighets­­funksjoner støtter synshemmede, hørsels­­hemmede og personer med nedsatte funksjons­evner eller kognitive ­evner, slik at alle skal få mest mulig glede av iPad.

Finn ut mer om Tilgjengelighet

Funksjonene omfatter:

• VoiceOver

• Zoom

• Lupe

• Opplest innhold

• Bryterkontroll

• AssistiveTouch

• Siri og Diktering

• Skriv til Siri

• Tekst i sanntid

• Synstolking

• Undertekster og skjult teksting

• Direkteteksting (beta)

Inkluderte apper

• App Store

• Bøker

• Kalender

• Kamera

• Klokke

• Kontakter

• FaceTime

• Filer

• Freeform

• Hvor er?

• Hjem

• iTunes Store

• Lupe

• Mail

• Kart

• Måleverktøy

• Meldinger

• Musikk

• Notater

• Photo Booth

• Bilder

• Podkaster

• Påminnelser

• Safari

• Innstillinger

• Snarveier

• Siri

• Aksjer

• Tips

• Oversett

• TV

• Taleopptak

• Været

Gratisapper fra Apple

Pages, Numbers, Keynote, iMovie, GarageBand, Clips og Apple Store-appen er forhånds­­­­installert på iPad.

• Pages

• Numbers

• Keynote

• iMovie

• GarageBand

• Apple Store

• Clips

• Swift Playgrounds

• Support

Systemkrav

• Apple ID (kreves for enkelte funksjoner)

• Internettilgang11

• Synkronisering med Mac eller PC krever:

• macOS Catalina 10.15 eller nyere med Finder

• macOS El Capitan 10.11.6 til macOS Mojave 10.14.6 med iTunes 12.8 eller nyere

• Windows 10 eller nyere med iTunes 12.12.10 eller nyere (gratis nedlasting fra itunes.com/no/download)

Språk

• Språkstøtte

• Norsk, arabisk, bulgarsk, dansk, engelsk (Australia, Storbritannia, USA), finsk, fransk (Canada, Frankrike), gresk, hebraisk, hindi, indonesisk, italiensk, japansk, kasakhisk, katalansk, kinesisk (forenklet, tradisjonell, tradisjonell Hongkong), koreansk, kroatisk, malayisk, nederlandsk, polsk, portugisisk (Brasil, Portugal), rumensk, russisk, slovakisk, spansk (Latin-Amerika, Spania), svensk, thai, tsjekkisk, tyrkisk, tysk, ukrainsk, ungarsk, vietnamesisk

• Støtte for QuickType-tastatur

• Norsk (bokmål, nynorsk), aino, albansk, amharisk, apache (vestlig), arabisk, arabisk (najdi), armensk, assamesisk, assyrisk, aserbajdsjansk, bangla, belarusisk, bodo, bulgarsk, burmesisk, cherokee, dansk, dhivehi, dogri, dzongkha, emoji, engelsk (Australia, Canada, India, New Zealand, Singapore, Storbritannia, Sør-Afrika, USA), estlandsk, filipino, finsk, flamsk, fransk (Belgia, Canada, Frankrike, Sveits), fulfulde (adlam), færøysk, georgisk, gresk, gujarati, hawaiisk, hebraisk, hindi (devanagari, latinsk, translitterasjon), ibo, indonesisk, irsk-gælisk, islandsk, italiensk, japansk (kana, romaji), jiddisk, kannada, kantonesisk – tradisjonell (cangjie, håndskrift, fonetisk, strøk, sucheng), kasakhisk, kasjmiri (arabisk, devanagari), katalansk, khmer, kinesisk – forenklet (håndskrift, pinyin QWERTY, pinyin 10-tasters, shuangpin, strøk), kinesisk – tradisjonell (cangjie, håndskrift, pinyin QWERTY, pinyin 10-tasters, shuangpin, strøk, sucheng, zhuyin), kirgisisk, konkani (devanagari), koreansk (2-setts, 10-tasters), kroatisk, kurdisk (arabisk, latinsk), laotisk, latvisk, litauisk, maithili, makedonsk, malayalam, malaysisk (arabisk, latinsk), maltesisk, manipuri (bengali, meitei-mayek), maori, marathi, mongolsk, navaho, nederlandsk, nepali, odia, panjabi, pashto, persisk (Afghanistan), persisk, polsk, portugisisk (Brasil, Portugal), rohingya, rumensk, russisk, samoisk, sanskrit, santali (devanagari, ol chiki), serbisk (kyrillisk, latinsk), sindhi (arabisk, devanagari), singalesisk, slovakisk, slovensk, spansk (Latin-Amerika, Mexico, Spania), svensk, swahili, tadsjikisk, tamil (anjal, tamil 99), telugu, thai, tibetansk, tongansk, tsjekkisk, turkmensk, tyrkisk, tysk (Sveits, Tyskland, Østerrike), uigurisk, ukrainsk, ungarsk, urdu, usbekisk (arabisk, kyrillisk, latinsk), vietnamesisk (telex, VIQR, VNI), walisisk

• QuickType-tastatur med autokorrektur

• Norsk (bokmål, nynorsk), arabisk, arabisk (najdi), bangla, bulgarsk, cherokee, dansk, engelsk (Australia, Canada, India, Japan, New Zealand, Singapore, Storbritannia, Sør-Afrika, USA), estisk, filipino, finsk, fransk (Belgia, Canada, Frankrike, Sveits), gresk, gujarati, hawaiisk, hebraisk, hindi (devanagari, latin, translitterasjon), indonesisk, irsk-gælisk, islandsk, italiensk, japansk (kana, romaji), katalansk, kinesisk – forenklet (pinyin QWERTY), kinesisk – tradisjonell (pinyin QWERTY), kinesisk – tradisjonell (zhuyin), koreansk (2-setts, 10-tasters), latvisk, litauisk, makedonsk, malaysisk, marathi, nederlandsk (Belgia, Nederland), persisk (Afghanistan), persisk, polsk, portugisisk (Brasil, Portugal), punjabi, rumensk, russisk, serbisk (kyrillisk, latinsk), slovakisk, slovensk, spansk (Latin-Amerika, Mexico, Spania), svensk, tamil (anjal), tamil (tamil 99), telugu, thai, tsjekkisk, tyrkisk, tysk (Sveits), tysk (Tyskland, Østerrike), ukrainsk, ungarsk, urdu, vietnamesisk (telex)

• Støtte for QuickType-tastatur med skriveforslag

• Arabisk, arabisk (najdi), engelsk (Australia, Canada, India, Japan, Singapore, Storbritannia, Sør-Afrika, USA), fransk (Belgia, Canada, Frankrike, Sveits), hindi (devangari, latin), italiensk, japansk, kantonesisk (tradisjonell), kinesisk (forenklet, tradisjonell), koreansk, nederlandsk, portugisisk (Brasil, Portugal), russisk, spansk (Latin-Amerika, Mexico, Spania), svensk, thai, tyrkisk, tysk (Sveits, Tyskland, Østerrike), vietnamesisk

• Støtte for flerspråklig QuickType-tastatur

• Engelsk (Australia, Canada, India, Japan, New Zealand, Singapore, Storbritannia, Sør-Afrika, USA), fransk (Belgia, Canada, Frankrike, Sveits), hindi (latin), italiensk, japansk (romaji), kinesisk – forenklet (pinyin), kinesisk – tradisjonell (pinyin), nederlandsk (Belgia, Nederland), portugisisk (Brasil, Portugal), spansk (Latin-Amerika, Mexico, Spania), tysk (Sveits, Tyskland, Østerrike), vietnamesisk

• Støtte for QuickType-tastatur med kontekstuelle forslag

• Arabisk, arabisk (najdi), engelsk (Australia, Canada, India, Japan, New Zealand, Singapore, Storbritannia, Sør-Afrika, USA), fransk (Belgia, Canada, Frankrike, Sveits), hindi (devangari), hindi (latin), italiensk, kinesisk (forenklet), nederlandsk (Belgia, Nederland), portugisisk (Brasil), russisk, spansk (Latin-Amerika, Mexico, Spania), svensk, tyrkisk, tysk (Sveits, Tyskland, Østerrike), vietnamesisk

• Tastaturstøtte for QuickPath

• Engelsk (Australia, Canada, India, Japan, New Zealand, Singapore, Storbritannia, Sør-Afrika, USA), fransk (Canada, Frankrike, Sveits), italiensk, kinesisk (forenklet pinyin QWERTY), kinesisk (tradisjonell pinyin QWERTY), nederlandsk (Belgia, Nederland), portugisisk (Brasil), portugisisk (Portugal), spansk (Latin-Amerika, Mexico, Spania), svensk, tysk (Sveits), tysk (Tyskland), tysk (Østerrike), vietnamesisk

• Siri-språk

• Norsk (Norge), arabisk (De forente arabiske emirater, Saudi-Arabia), dansk (Danmark), engelsk (Australia, Canada, India, Irland, New Zealand, Singapore, Storbritannia, Sør-Afrika, USA), finsk (Finland), fransk (Belgia, Canada, Frankrike, Sveits), hebraisk (Israel), italiensk (Italia, Sveits), japansk (Japan), kantonesisk (Fastlands-Kina, Hongkong), koreansk (Korea), malayisk (Malaysia), mandarin (Fastlands-Kina, Taiwan), nederlandsk (Belgia, Nederland), portugisisk (Brasil), russisk (Russland), spansk (Chile, Mexico, Spania, USA), svensk (Sverige), thai (Thailand), tyrkisk (Tyrkia), tysk (Sveits, Tyskland, Østerrike).

• Språk for diktering

• Norsk (bokmål), arabisk (De forente arabiske emirater, Kuwait, Qatar, Saudi-Arabia), dansk, engelsk (Australia, Canada, De forente arabiske emirater, Filippinene, India, Irland, Malaysia, New Zealand, Saudi-Arabia, Singapore, Storbritannia, Sør-Afrika, USA), finsk, fransk (Belgia, Canada, Frankrike, Luxembourg, Sveits), gresk, hebraisk, hindi (India), indonesisk, italiensk (Italia, Sveits), japansk, kantonesisk (Fastlands-Kina, Hongkong), katalansk, koreansk, kroatisk, malaysisk, mandarin (Fastlands-Kina, Taiwan), nederlandsk (Belgia, Nederland), polsk, portugisisk (Brasil, Portugal), rumensk, russisk, shanghainesisk (Fastlands-Kina), slovakisk, spansk (Chile, Colombia, Mexico, Spania, USA), svensk, thai, tsjekkisk, tyrkisk, tysk (Sveits, Tyskland, Østerrike), ukrainsk, ungarsk, vietnamesisk

• Støtte for enspråklig ordbok

• Norsk, dansk, engelsk (Storbritannia, USA), fransk, hebraisk, hindi, italiensk, japansk, kinesisk (forenklet, tradisjonell, tradisjonell Hongkong), koreansk, nederlandsk, portugisisk, russisk, spansk, svensk, thai, tyrkisk, tysk

• Støtte for idiomordbok

• Forenklet kinesisk, tradisjonell kinesisk – engelsk, kantonesisk – engelsk

• Støtte for tospråklig ordbok

• Arabisk – engelsk, bangla – engelsk, finsk – engelsk, fransk – engelsk, fransk – tysk, gujarati – engelsk, hindi – engelsk, indonesisk – engelsk, italiensk – engelsk, japansk – engelsk, japansk – kinesisk (forenklet), kinesisk (forenklet) – engelsk, kinesisk (traditionell) – engelsk, nederlandsk – engelsk, koreansk – engelsk, polsk – engelsk, portugisisk – engelsk, russisk – engelsk, spansk – engelsk, tamil – engelsk, telugu – engelsk, thai – engelsk, tsjekkisk – engelsk, tysk – engelsk, ungarsk – engelsk, urdu – engelsk, vietnamesisk – engelsk

• Synonymordbok

• Engelsk (Storbritannia, USA), kinesisk (forenklet)

• Stavekontroll

• Norsk (bokmål, nynorsk), arabisk, arabisk (najdi), bulgarsk, dansk, engelsk (Australia, Canada, India, Japan, New Zealand, Singapore, Storbritannia, Sør-Afrika, USA), finsk, fransk (Belgia, Canada, Frankrike, Sveits), gresk, hindi (devangari), irsk-gælisk, italiensk, nederlandsk (Belgia, Nederland), polsk, portugisisk (Brasil, Portugal), punjabi, rumensk, russisk, spansk (Latin-America, Mexico, Spania), svensk, telugu, tsjekkisk, tyrkisk, tysk (Sveits, Tyskland, Østerrike), ungarsk, vietnamesisk

• Regioner som støtter Apple Pay

• Norge, Argentina, Armenia, Aserbajdsjan, Australia, Bahrain, Belarus, Belgia, Brasil, Bulgaria, Canada, Colombia, Costa Rica, Danmark, De forente arabiske emirater, Estland, Fastlands-Kina,12 Finland, Frankrike, Færøyene, Georgia, Grønland, Guernsey, Hellas, Hongkong, Irland, Island, Israel, Italia, Japan, Jersey, Kasakhstan, Kroatia, Kypros, Latvia, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Macao, Malaysia, Malta, Mexico, Moldova, Monaco, Montenegro, Nederland, New Zealand, Palestina, Peru, Polen, Portugal, Qatar, Romania, Russland, San Marino, Saudi-Arabia, Serbia, Singapore, Slovakia, Slovenia, Spania, Storbritannia, Sveits, Sverige, Sør-Afrika, Taiwan, Tsjekkia, Tyskland, Ukraina, Ungarn, USA, Vatikanstaten, Østerrike

Videoavspilling

• Formater som støttes: HEVC, H.264 og ProRes

• HDR i Dolby Vision, HDR10 og HLG

Lydavspilling

• Formater som støttes: AAC, MP3, Apple Lossless, FLAC, Dolby Digital, Dolby Digital Plus og Dolby Atmos

• Avspilling med romtilpasset lyd

• Brukeren kan selv angi en volumbegrensning

Støtte for e-postvedlegg

• Dokumenttyper som kan vises

• .jpg, .tiff, .gif (bilder); .doc og .docx (Microsoft Word); .htm og .html (nettsider); .key (Keynote); .numbers (Numbers); .pages (Pages); .pdf (Forhåndsvisning og Adobe Acrobat); .ppt og .pptx (Microsoft PowerPoint); .txt (tekst); .rtf (rikt tekstformat); .vcf (kontakt­informasjon); .xls og .xlsx (Microsoft Excel); .zip; .ics; .usdz; .pkpass (Wallet)

Krav til bruksmiljø

• Temperatur ved bruk: 0 til 35 °C

• Temperatur ved oppbevaring: −20 til 45 °C

• Relativ fuktighet: 5 til 95 prosent ikke-kondenserende

• Høyde under bruk: testet opp til 3000 m

iPad Pro og miljøet

iPad Pro har følgende egenskaper som reduserer miljø­påvirkningen:13

Laget med bedre materialer

• 100 % resirkulert aluminium i kabinettet

• 100 % resirkulerte sjeldne jordmetaller i alle magneter

• 100 % resirkulert tinn i loddemetallet på flere kretskort

• 100 % resirkulert gull på flere kretskort

• 100 % resirkulert kobber i folien i hovedkortet

• 35 % eller mer resirkulert plast i flere komponenter

Energieffektiv

• ENERGY STAR®-sertifisert14

Smartere kjemi15

• Skjermglass uten arsen

• Uten kvikksølv, bromerte flammehemmere, PVC og beryllium

Grønn produksjon

• Apples Zero Waste-program hjelper leverandører med å unngå restavfall

• Alle leverandørfabrikker er i ferd med å gå over til 100 % fornybar energi for Apple-produksjon

Miljøvennlig emballasje

• 100 % av de primære trefibrene kommer fra bære­kraftige skoger

• 98 % fiberbasert emballasje uten plastfilm

Apple og miljøet

Vi har som mål å lage produkter uten å utarme jorden og å gjøre hele selskapet, forsynings­kjeden og livssyklusen for produkter karbon­nøytrale innen 2030.

◊ Skjermene har avrundede hjørner. Skjermen på 12,9-tommers iPad Pro måler 12,9 tommer på diagonalen, 11-tommers iPad Pro måler 11 tommer på diagonalen, iPad Air måler 10,86 tommer på diagonalen, iPad måler 10,86 tommer på diagonalen og iPad mini måler 8,3 tommer på diagonalen. Den synlige skjermflaten er mindre.

◊◊ Abonnement for datatrafikk kreves. 5G og LTE er tilgjengelige i utvalgte markeder og fra utvalgte operatører. Hastigheten er basert på teoretiske målinger og vil variere avhengig av opera­tøren og forholdene på stedet. Kontakt operatøren for mer informasjon om 5G- og LTE-støtte, og se apple.com/no/ipad/cellular.

◊◊◊ Bruk med iPad (10. gen.) krever en USB‑C-til-Apple Pencil-adapter.

1. Mengden tilgjengelig plass er mindre og vil variere av ulike årsaker. Lagrings­­kapasiteten kan variere avhengig av program­vare­­­versjon, innstillinger og iPad-modell. 1 GB = 1 milliard byte, og 1 TB = 1 billion byte. Kapasiteten er mindre etter formatering.

2. Størrelse og vekt varierer avhengig av konfigurasjon og produksjons­prosess.

3. FaceTime krever Wi‑Fi-tilkobling og FaceTime-aktiverte enheter for både deg og den du ringer til. Tilgjengelighet over et mobilnettverk avhenger av opera­tørens retningslinjer. Mobildata­kostnader kan påløpe.

4. Wifi 6E er tilgjengelig i land der denne teknologien er støttet.

5. Abonnement for datatrafikk kreves. 5G, Gigabit, LTE og Wi‑Fi-anrop er tilgjengelig i utvalgte markeder og gjennom utvalgte operatører. Hastigheten er basert på teoretiske målinger og vil variere avhengig av opera­tøren og forholdene på stedet. Kontakt operatøren for mer informasjon om 5G- og LTE-støtte, og se apple.com/no/ipad/cellular.

6. Abonnement for datatrafikk selges separat. Modellen du kjøper er konfigurert for å fungere sammen med en bestemt mobilnettverks­­teknologi. Ta kontakt med operatøren for informasjon om kompa­bilitet og abonne­ment for datatrafikk.

7. Ikke alle operatører støtter eSIM. Ta kontakt med mobiloperatøren din for mer informasjon. Ikke tilgjengelig i Fastlands-Kina.

8. Det er mulig at Siri ikke er tilgjengelig på alle språk eller i alle områder. Funksjonene kan variere fra område til område. Internettilgang kreves. Det kan påløpe mobildatakostnader.

9. Kun SDR-videoinnhold.

10. Testene ble utført av Apple i september 2022 med førproduksjons­enheter av 11-tommers iPad Pro (4. gen.) og 12,9-tommers iPad Pro (6. gen.) med førlanserings­­programvare. Under testene ble batteriet tømt fullstendig mens følgende oppgaver ble utført: videoavspilling og internettsurfing over Wi‑Fi eller mobildatanettverk (modeller med mobildata­nettverk var koblet på LTE- og 5G-nettverk). Videoinnholdet var en film på 2 timer og 23 minutter fra iTunes Store som gikk på repetisjon. Testene av internettbruk over Wi‑Fi og mobildata ble utført ved å bruke dedikerte nettjenere og åpne tidligere innlastede versjoner av 20 populære nettsider. Kun standardinnstillingene ble brukt, med unntak av følgende: Wi‑Fi var knyttet til et nettverk (unntatt for surfing via mobildata­nettverk), Wi‑Fi-funksjonen Spør før tilkobling og Autolysstyrke var slått av, lysstyrken var satt til 50 prosent og WPA2-kryptering var aktivert. Batteritiden varierer avhengig av innstillinger, bruk, nettverk og mange andre faktorer. Batteritester er utført med bestemte iPad-enheter. Faktiske resultater kan variere.

11. Trådløst bredbånd anbefales. Kostnader kan påløpe.

12. I Fastlands-Kina kan du bruke Apple Pay i Safari på nettet, men kun på kompatible iPhone- og iPad-modeller med iOS 11.2 eller nyere.

13. Opplysningene er korrekte ved produktlansering.

14. ENERGY STAR og ENERGY STAR-merket er vare­merker registrert av U.S. Environmental Protection Agency.

15. Apples forskrifter for innskrenking av bruk av enkelte stoffer beskriver Apples restriksjoner for bruk av enkelte kjemiske stoffer i materialer i Apples produkter, tilbehør, produksjonsprosesser og emballasje som brukes til å frakte produktene til Apples sluttkunder. Restriksjonene er basert på internasjonale lover eller forskrifter, offentlige myndigheter, krav til miljømerking, miljøstandarder og Apples retningslinjer. Ingen Apple-produkter inneholder PVC eller ftalater, med unntak av strømkabler i India, Thailand (for strømkabler med to poler) og Sør-Korea, der vi fortsatt søker myndig­hetenes godkjenning for å erstatte PVC og ftalater. Apples produkter overholder EU-direktivet 2011/65/EU med vedlegg, inkludert unntak for bruk av bly, for eksempel i form av loddetinn for høye temperaturer. Apple arbeider med å fase ut disse unntatte stoffene i nye produkter der det er teknisk mulig.

Enkelte funksjoner er ikke tilgjengelige i alle land eller regioner. Se hele listen.