Forbered iPad for pakking og frakt

Finn ut hvordan du klargjør iPaden din for pakking og frakt.

Når du har kontaktet Apple for service, mottar du en pakke som inneholder alt du trenger for å returnere produktet til Apple.

Viktig: Sørg for at du returnerer produktet slik at Apple mottar det innen 10 dager etter å ha sendt deg erstatningsproduktet (sjekk forsendelsesdatoen). Hvis Apple ikke mottar det originale produktet innen 10 dager, hvis Apple-teknikerne finner ut at det originale produktet ikke er kvalifisert for service, eller hvis problemene ikke dekkes av et aktivt AppleCare+-abonnement, blir du belastet for hele verdien av erstatningsproduktet. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese om ekspressutskiftingstjenesten for iPad, vilkårene og betingelsene for ekspressutskiftingstjenesten for service dekket av Apples begrensede garanti eller et AppleCare-abonnement eller vilkårene og betingelsene for ekspressutskiftingstjenesten ved service som ikke dekkes av Apples begrensede garanti, et AppleCare-abonnement eller forbrukerlovgivning.

Pakk inn iPaden

Følg denne fremgangsmåten for å klargjøre iPaden:

1. Sikkerhetskopier iPad.

No alt supplied for Image
  2. Fjern iPaden fra Apple-ID-enhetslisten og slett dataene dine.

No alt supplied for Image
  3. Fjern SIM-kortet fra iPaden (hvis aktuelt).

No alt supplied for Image
  4. Plasser iPaden i brettet i den hvite esken og lukk lokket. (Ikke legg ved hodetelefoner, USB-kabel, strømadapter eller annet tilbehør. Hvis du inkluderer ekstra tilbehør, kan det ikke returneres til deg.)

Bildet har ingen alternativ tekst
  5. Plasser den hvite esken i den brune esken. Deretter lukker du lokket.

Bildet har ingen alternativ tekst
  6. Forsegl esken med tape og send den til Apple. Hvis det er et batteriklistremerke festet på utsiden av esken, må du sørge for at det ikke er tildekket.*

No alt supplied for Image

*Apple er ikke ansvarlig for skader som oppstår under transport.

Send iPaden til Apple med ekspressutskiftingstjenesten

Velg land eller region:

© 2022 Apple Inc. Med enerett. Apple, Apple-logoen, iPhone, AirPods og iTunes er varemerker som tilhører Apple Inc., registrert i USA og andre land og regioner. AppleCare er et tjenestemerke (service mark) som tilhører Apple Inc., registrert i USA og andre land og regioner. Andre produkt- og firmanavn nevnt her kan være varemerker for sine respektive selskaper.