Slik blander du musikk på iPhone

Du kan be Siri om å slå blanding av eller på. Eller du kan slå blanding av eller på manuelt i Apple Music-appen.

Be Siri blande musikken

Du kan enkelt slå blanding på eller av ved å spørre Siri. Bare si noe sånt som:

• «Hei, Siri, bland dette albumet.»

• «Hei, Siri, spill roadtrip-spillelisten min blandet.»

• «Hei, Siri, bland alle sangene mine.»

• «Hei, Siri, slå av blande.»

Les om flere måter du kan bruke Siri på til å spille av og kontrollere musikk.

Slik blander du et album eller en spilleliste

1. Åpne Apple Music-appen.

2. Åpne et album eller en spilleliste.

3. Trykk på Bland-knappen øverst i et album eller en spilleliste.

iPhone som viser Bland-knappen øverst i et album i Apple Music-appen

Du kan ikke slå av blanding herfra. Finn ut hvordan du slår av blanding.

Slik blander du alle sangene eller albumene i biblioteket ditt

1. Åpne Apple Music-appen.

2. Trykk på Bibliotek nederst på skjermen.

3. Trykk på Sanger eller Album.

4. Trykk på Bland-knappen øverst i Sanger eller Album.

iPhone som viser Bland-knappen ovenfor Albumer i Bibliotek-fanen i Apple Music-appen

Du kan ikke slå av blanding herfra. Finn ut hvordan du slår av blanding.

Slik slår du av blanding

1. Trykk på sangen som spilles, nederst på skjermen.

2. Neste som spilles-knappen som viser at blanding er på

iPhone som viser Neste som spilles-knappen i Apple Music-appen
  3. Bland På-knappen

iPhone som viser Bland-knappen øverst i Neste som spilles i Apple Music-appen

Når Bland-knappen ikke er uthevet, er blanding slått av.

Hvis du ikke ser Bland-knappen

Finn ut hvordan du blander musikk på andre enheter

Tilgjengeligheten til Apple Music varierer etter land og område. Finn ut hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.