Bruk Shazam med Apple Music, Spotify med mer

Koble Shazam til Apple Music eller en annen tjeneste for musikkstrømming for å lytte til sanger du har identifisert.

Når du har identifisert en sang, trykker du på Play-knappen (Spill av) ved siden av en Shazam for å høre et utdrag. For å lytte til hele sangen, koble Shazam til Apple Music eller en annen musikkstrømmetjeneste som Shazam støtter.

Koble til Apple Music

Trykk på Apple Music-knappen i nærheten av en Shazam for å lytte til sangen i Apple Music. Hvis du abonnerer på Apple Music, kan låter du tidligere har identifisert, automatisk bli lagt til i spillelisten Mine Shazam-spor i Musikk-appen. På iPhone eller iPad sveiper du opp til My Music (Min musikk) på hovedskjermbildet i Shazam, trykker på Settings-knappenSettings-knappen (Innstillinger) og slår på «Sync Shazams to Apple Music» (Synkroniser Shazamer til Apple Music).

Du kan også legge til en Shazam i en annen Apple Music-spilleliste uten å forlate Shazam-appen. Bare trykk på «Add To» (Legg til i) ved siden av en Shazam, og trykk deretter på spillelisten. Hvis du ikke allerede har et abonnement, kan du finne ut hvordan du blir med i Apple Music.

Hvis du ikke kan legge til sanger i en spilleliste, må du sørge for å synkronisere musikkbiblioteket ditt med Apple Music.

Koble til Spotify

Hvis du har Spotify-appen på enheten din, kan du også koble Shazam til Spotify-kontoen din:

1. På iPhone eller iPad sveiper du opp til My Music (Min musikk) fra hovedskjermbildet i Shazam. På Android sveiper du til venstre til biblioteket fra hovedskjermbildet i Shazam.

2. Trykk på Settings-knappenSettings-knappen (Innstillinger) og deretter på Connect (Koble til) ved siden av Spotify.

3. Trykk på Godta i Spotify. For å automatisk synkronisere Shazamer til en «My Shazam Tracks»-spilleliste (Mine Shazam-spor) i Spotify trykker du på OK.

Når du har koblet Shazam til Spotify-kontoen din, kan du høre på Shazamene dine:

• For å lytte til hele sangen i Spotify, trykk på Spotify ved siden av en Shazam.

• Lytt til Shazamer i «My Shazam Tracks»-spillelisten (Mine Shazam-spor) i Spotify-appen.

Hvis du først valgte å ikke synkronisere Shazamer med Spotify, kan du når som helst velge å gjøre dette i Shazam-innstillingene.

Koble til andre musikktjenester

Shazam støtter også disse musikktjenestene:

• Deezer

• YouTube Music

Hvis du bruker en av disse tjenestene, kan du lytte til fullstendige sanger med den:

1. Sørg for å installere den aktuelle appen på enheten.

2. Trykk på Mer-knappenMer-knappen ved siden av en sang du har identifisert med Shazam, og velg Åpne i [musikktjeneste].