Nullstill eller gjenopprett Apple TV til fabrikkinnstillingene

Følg denne fremgangsmåten for å slette Apple TV, gjenopprette den til fabrikkinnstillingene og fjerne all informasjon på den.

Nullstille Apple TV 4K eller Apple TV HD

Nullstill eller gjenopprett Apple TV (3. generasjon) eller eldre

Få hjelp

Nullstille Apple TV 4K eller Apple TV HD

1. Gå til Innstillinger > System > Nullstill på Apple TV-en.

2. Velg et nullstillingsvalg:

• Nullstill: Dette alternativet er den raskeste måten å tilbakestille Apple TV til fabrikkinnstillingene. Dette alternativet krever ikke internett-tilkobling.

• Nullstill og oppdater: Dette alternativet tilbakestiller Apple TV til fabrikkinnstillingene og installerer programvareoppdateringer. Dette alternativet krever internett-tilkobling.

3. Påse at Apple TV er koblet til strøm til nullstillingsprosessen er fullført. Deretter kan du konfigurere Apple TV på nytt.

Nullstille eller gjenopprette Apple TV (3. generasjon) eller eldre

1. Gå til Innstillinger > Generelt > Nullstill på Apple TV-en.

2. Velg et av disse alternativene:

• Nullstill alle innstillinger: Dette alternativet nullstiller innstillingene dine, inkludert kontoer og konfigurasjoner.

• Gjenopprett: Dette alternativet tilbakestiller Apple TV til fabrikkinnstillingene og installerer programvareoppdateringer. Dette alternativet krever internett-tilkobling.

3. Påse at Apple TV er koblet til strøm til nullstillingsprosessen er fullført. Deretter kan du konfigurere Apple TV på nytt.

Få hjelp

Hvis du trenger mer hjelp, kontakter du Apple-kundestøtte.