Hva ligger under Andre i iCloud-lagringen din?

Finn ut mer om Andre-kategorien i iCloud-lagring på iPhone, iPad eller iPod touch.

Med iCloud kan du lagre det du liker best, og holde det oppdatert på alle enheter som er logget på med Apple-ID-en din. Du får 5 GB kostnadsfri iCloud-lagring, og du kan kjøpe mer eller frigjøre plass når som helst.

Se hva du lagrer i iCloud på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Trykk på Innstillinger og så på navnet ditt.

2. Velg iCloud.

3. Trykk på Administrer kontolagring.

Se hva som er lagret i iCloud, via nettleseren på en hvilken som helst enhet

1. Gå til iCloud.com.

2. Logg på med Apple‑ID-en du bruker for iCloud.

3. Trykk på Kontoinnstillinger for å se lagringen din.

Hvis du ser en kategori som heter Andre i iCloud-lagringen din

Når du ser på iCloud-lagringen din, ser du kanskje en kategori som heter Andre. Dette er en gruppering av kategorier, siden mindre skjermer ikke alltid har plass til å vise alle kategorinavnene. Mail og Meldinger i iCloud kan for eksempel kombineres til Andre på iPhone, iPad eller iPod touch, men de vises med de virkelige kategorinavnene på Mac.*

Andre kan inneholde forskjellige kategorier, avhengig av hva du lagrer i iCloud, og om du er del av en familie som deler lagring. Vanligvis vises de to største lagringskategoriene med de virkelige kategorinavnene på iPhone, iPad eller iPod touch, mens resten av kategoriene grupperes til Andre.

macos-ventura-macbook-pro-16in-ios-16-iphone-14-pro-settings-apple-id-icloud-manage-storage

* For å sjekke iCloud-lagringen din på Mac, velger du Apple-menyen  > Systeminnstillinger. Klikk på Apple‑ID og deretter iCloud.