Hvis iOS- eller iPadOS-enheten omstarter eller uventet viser Apple-logoen eller et roterende tannhjul

Hvis iPhone, iPad eller iPod touch uventet starter på nytt eller slås av, eller viser Apple-logoen eller et roterende tannhjul, kan du lese om hva du kan gjøre.

Kontroller programvaren

Sørg for at enheten din har den nyeste versjonen av iOS eller iPadOS og at appene dine er oppdaterte. Hvis problemet vedvarer etter at du har oppdatert programvaren og appene dine, bør du sjekke maskinvaren din.

Sjekk maskinvaren

På en iPhone 6 eller nyere sjekker du batteritilstanden under Innstillinger > Batteri > Batteritilstand og lading.

Hvis batteriet ikke trenger service og iPhone-, iPad- eller iPod touch-enheten fortsetter å starte på nytt eller slå seg av ofte, kontakter du Apple-kundestøtte.

Hvis appene dine avsluttes uventet, kan du lese om hva du kan gjøre.

Hvis skjermen på enheten har fryst, hvis enheten ikke reagerer når du berører den, eller hvis enheten låser seg når du slår den på, kan du finne ut hva du kan gjøre for iPhone, iPad eller iPod touch.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.