Sikkerhetskopier Apple Watch

Finn ut hvordan Apple Watch-dataene dine sikkerhetskopieres og hva sikkerhetskopien inkluderer.

Slik sikkerhetskopierer Apple Watch dataene dine

Apple Watch-dataene dine sikkerhetskopieres til iPhonen den er sammenkoblet med.* Dette skjer automatisk så lenge iPhone og Apple Watch er i nærheten av hverandre, så du trenger ikke å foreta deg noe for å holde klokken sikkerhetskopiert.

Når du fjerner sammenkoblingen mellom Apple Watch og iPhone, sikkerhetskopieres klokken fullstendig til iPhone for å sikre at de nyeste dataene er lagret. Du kan bruke de sikkerhetskopierte Apple Watch-dataene på iPhone hvis du noen gang trenger å gjenopprette Apple Watch, eller når du konfigurerer en ny Apple Watch.

Når du sikkerhetskopierer iPhone til iCloud eller datamaskinen, inkluderer iPhone-sikkerhetskopien Apple Watch-data. Dette betyr at når du konfigurerer en ny iPhone og gjenoppretter den fra sikkerhetskopien, blir de nyeste Apple Watch-dataene også gjenopprettet.

* Hvis du har konfigurert en Apple Watch for et familiemedlem som ikke har en iPhone, blir dataene til klokken sikkerhetskopiert direkte til iCloud. Finn ut mer om sikkerhetskopiering av en Apple Watch du har konfigurert for et familiemedlem.

Apple Watch-sikkerhetskopien inkluderer følgende:

• Appspesifikke data (for innebygde apper) og innstillinger (for innebygde og tredjeparts apper). Dette kan for eksempel være Kart, avstand, enheter og innstillinger for Mail, Kalender, Aksjer og Vær.

• Applayout på Hjem-skjermen

• Innstillinger for urskiver, inkludert den gjeldende urskiven, tilpasninger og rekkefølge

• Generelle systeminnstillinger som lysstyrke, lyd og følbare innstillinger

• Helse- og treningsdata som historikk, prestasjoner, kalibreringsdata for trening og aktivitet fra Apple Watch og brukerregistrerte data (for å sikkerhetskopiere helse- og treningsdata må du bruke iCloud eller en kryptert sikkerhetskopi på datamaskinen din)

• Varslingsinnstillinger

• Spillelister, albumer og mikser som er synkronisert til Apple Watch, og Musikk-innstillingene dine

• Siris innstilling for taletilbakemelding som styrer når Siri snakker

• Synkronisert fotoalbum (for å se hvilke album som synkroniseres, kan du åpne Apple Watch-appen, trykke på Min klokke-fanen og deretter velge Bilder > Synkroniser album).

• Tidssone

Apple Watch-sikkerhetskopien inkluderer ikke følgende:

• Bluetooth-sammenkoblinger

• Kreditt- eller debetkort som brukes til Apple Pay på Apple Watch

• Sikkerhetskoden for Apple Watch

• Meldinger*

* Hvis enhetene dine bruker iCloud og Meldinger i iCloud, lagres iMessage-meldingene og SMS- og MMS-meldingene automatisk i iCloud.

Hvis du brukte Familieoppsett for et familiemedlems Apple Watch

En Apple Watch som du administrerer for et familiemedlem, sikkerhetskopieres direkte til det aktuelle familiemedlemmets iCloud-konto når klokken er koblet til strøm og et Wi-Fi-nettverk.

Hvis du vil slå av iCloud-sikkerhetskopier for klokken, må du åpne Innstillinger-appen på den administrerte Apple Watch-enheten, gå til [kontonavn] > iCloud > iCloud-sikkerhetskopier, og deretter slå av iCloud-sikkerhetskopier.