Hvis du ikke husker passordet for en kryptert sikkerhetskopi av iPhone, iPad eller iPod touch

Du kan ikke gjenopprette en kryptert sikkerhetskopi uten passordet. Med iOS 11 (eller nyere) eller iPadOS kan du lage en ny, kryptert sikkerhetskopi av enheten ved å tilbakestille passordet.

1. På enheten din går du til Innstillinger > Generelt > Overfør eller nullstill [enhet]. Deretter trykker du på Nullstill.

2. Trykk på Tilbakestill alle innstillinger, og oppgi sikkerhetskoden for enheten.

3. Trykk på Nullstill alle innstillinger.

4. Følg fremgangsmåten for å nullstille innstillingene. Dette har ingen innvirkning på dataene eller passordene dine, men nullstiller innstillinger som skjermlysstyrken, layouten på Hjem-skjermen og bakgrunnsbildet. Det fjerner også det krypterte sikkerhetskopi-passordet ditt.

5. Koble enheten din til Finder, appen Apple-enheter eller iTunes på nytt, og opprett deretter en ny kryptert sikkerhetskopi.

Du kan ikke bruke tidligere krypterte sikkerhetskopier, men du kan bruke Finder, appen Apple-enheter eller iTunes til å sikkerhetskopiere de nåværende dataene dine og angi et nytt passord for sikkerhetskopien.

Hvis du har en enhet med iOS 10 eller eldre, kan du ikke tilbakestille passordet. Hvis det er tilfellet, kan du prøve følgende:

• Hvis noen andre har konfigurert enheten, hører du med vedkommende angående passordet.

• Bruk en iCloud-sikkerhetskopi i stedet. Hvis du ikke har en iCloud-sikkerhetskopi, kan du lage en.

• Bruk en eldre sikkerhetskopi fra appen Apple-enheter, iTunes eller Finder.