Slik klargjør du Mac mini for Apple Trade In

Klargjør og send den gamle enheten din til Apple for innbytte.

Hvis du valgte å bytte inn en Mac mini når du kjøpte et Apple-produkt, mottar du et innbyttesett med alt du trenger for å returnere en Mac mini til Apple. Hvis du er i Asia og Stillehavsområdet, blir et innbyttesett levert til deg eller tilgjengelig for henting på et angitt sted.

Kunder i Asia og Stillehavsområdet følger bare trinnene i delene Før du sender inn en Mac mini og Send inn en Mac mini til Apple.

Før du sender inn en Mac mini

1. Sikkerhetskopier dataene dine. Hvis du trenger hjelp med å overføre data, kan du avtale time hos en Apple-autorisert tjenesteleverandør eller i en Apple Store-butikk på getsupport.apple.com. Det er ditt eget ansvar å sikkerhetskopiere eksisterende data, programvare og programmer fra produktet. Apple er ikke ansvarlig for tap, gjenoppretting eller kompromittering av data, programvare eller programmer på innbytteproduktet.

2. Logg av iCloud.

3. Slå av firmwarepassordet.

4. Fjern autoriseringen av innholdskjøp for datamaskinen.

5. Slett harddisken.

6. Fjern alt tilbehør. Hvis tilbehør er inkludert i returen, blir de resirkulert og kan ikke returneres til deg.

Pakk Mac mini

Hvis du er i Asia og Stillehavsområdet, fortsetter du til delen Send inn en Mac mini til Apple.

1. Ta skumbitene ut av esken.

macmini-tradein-step1-v1.
  2. Plasser skumbitene på hver sin side av Mac mini, slik at enheten ligger trygt i dem.

macmini-tradein-step2-v1.macmini-tradein-step2-v1.
  3. Legg Mac mini, som nå er sikret med skumbiter, i esken. (Ikke legg ved ekstra elementer eller tilbehør. Hvis du legger andre ting i esken, kan vi ikke returnere dem til deg.)

macmini-tradein-step4-v1.
  4. Teip igjen esken med den medfølgende teipen.*

macmini-tradein-step7-v1.

*Apple er ikke ansvarlig for skader som oppstår under sending.

Send inn en Mac mini til Apple

Velg land eller region:

USA og Canada

1. Finn navnet på transportøren på returadresselappen.

2. Gå til transportørens nettsted for å finne et avleveringssted.

-FedEx

-UPS

3. Få kvittering fra transportøren.

4. Sjekk e-posten for forsendelsen av den nye enheten for en kobling der du kan sjekke statusen for innbytteenheten.

Kina, fastlandet

Et innbyttesett leveres til deg før transportøren kommer for å hente pakken.

1. Få kvittering fra transportøren.

2. Sjekk e-posten for forsendelsen av den nye enheten for en kobling der du kan sjekke statusen for innbytteenheten.

Hongkong

1. Velg en planlagt henting eller innlevering på bestemte steder. Hvis du velger henting, tar budet med et innbyttesett til deg for å hente en Mac mini. Hvis du velger innlevering, er innbyttesettet tilgjengelig på innleveringsstedet.

2. Få kvittering fra transportøren.

3. Sjekk e-posten for forsendelsen av den nye enheten for en kobling der du kan sjekke statusen for innbytteenheten.

Japan

Budet tar med seg et innbyttesett for å hente Mac mini-enheten.

1. Få kvittering fra transportøren.

2. Sjekk e-posten for forsendelsen av den nye enheten for en kobling der du kan sjekke statusen for innbytteenheten.

Sør-Korea

Et innbyttesett sendes til deg før innleveringen.

1. Levér enheten på det angitte stedet.

2. Få kvittering fra de ansatte.

3. Sjekk e-posten for forsendelsen av den nye enheten for en kobling der du kan sjekke statusen for innbytteenheten.

Taiwan

Budet tar med seg et innbyttesett for å hente Mac mini-enheten.

1. Få kvittering fra transportøren.

2. Sjekk e-posten for forsendelsen av den nye enheten for en kobling der du kan sjekke statusen for innbytteenheten.

Vietnam

1. Velg en planlagt henting eller innlevering på bestemte steder. Hvis du velger henting, tar budet med et innbyttesett til deg for å hente en Mac mini. Hvis du velger innlevering, er innbyttesettet tilgjengelig på innleveringsstedet.

2. Få kvittering fra transportøren.

3. Sjekk e-posten for forsendelsen av den nye enheten for en kobling der du kan sjekke statusen for innbytteenheten.

Finn ut mer

Hvis du har spørsmål om salg og produkter, går du til Ta kontakt med Apple.

Se svar på vanlige spørsmål på nettsiden for Apple Trade In.

©2023 Apple Inc. Med enerett. Apple, Apple-logoen, iChat, iTunes, Mac og macOS er varemerker for Apple Inc., registrert i USA og andre land og regioner. AppleCare er et tjenestemerke (service mark) som tilhører Apple Inc., registrert i USA og andre land og regioner.