Last ned - macOS Mojave -oppdatering 10.14.2

Systemkrav: macOS Mojave 10.14.1

Filstørrelse: 2,47 GB

Last ned

macOS Mojave 10.14.2-oppdateringen forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheten til Macen og anbefales for alle brukere.

macOS Mojave 10.14.2-oppdateringen forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheten til Macen og anbefales for alle brukere.

• Det legges til støtte for RTT (real-time text) for Wi-Fi-anrop.

• Det rettes en feil som kunne hindre avspilling av medieinnhold fra iTunes på AirPlay-høyttalere fra tredjeparter.

Du finner mer detaljert informasjon om denne oppdateringen på https://support.apple.com/no-no/HT209149

Du finner detaljert informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen på https://support.apple.com/no-no/HT201222

Støttede språk:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어