iMac Pro - macOS High Sierra 10.13.3-tilleggsoppdatering

Systemkrav: iMac Pro

Filstørrelse: 1,53 GB

Last ned

Denne oppdateringen anbefales for alle macOS High Sierra-brukere.

Med macOS High Sierra 10.13.3-oppdateringen forbedres stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheten for Mac-maskinen din, og den anbefales for alle brukere.

Denne oppdateringen:

• løser et problem som kunne føre til at Meldinger-samtaler midlertidig ble oppført som ute av drift

• løser et problem som kunne føre til at Mac-maskinen sluttet å svare når den var koblet til en SMB-tjener

Se Sikkerhetsoppdateringer fra Apple for mer informasjon om sikkerhetsinnholdet for denne oppdateringen.

Finn ut hvordan du skaffer deg denne macOS-oppdateringen.

Støttede språk:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어