Last ned - Kombinert macOS High Sierra 10.13.5-oppdatering

Systemkrav: macOS 10.13.0

Last ned

Denne oppdateringen anbefales for alle macOS High Sierra-brukere.

macOS High Sierra 10.13.5-oppdateringen forbedrer stabiliteten, ytelsen og sikkerheten på Mac, og den er anbefalt for alle brukere.

Denne oppdateringen gir støtte til Meldinger i iCloud og lar deg lagre meldinger med vedlegg i iCloud samt frigjør lagringsplass på Mac. Gå til Valg i Meldinger, klikk på Kontoer og velg «Aktiver meldinger i iCloud» for å aktivere Meldinger i iCloud.

Bedriftsinnhold:

Se Sikkerhetsoppdateringer fra Apple for mer informasjon om sikkerhetsinnholdet for denne oppdateringen.

Finn ut hvordan du skaffer deg denne macOS-oppdateringen.

Støttede språk:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어