Last ned - Kombinert macOS Sierra 10.12.5-oppdatering

Systemkrav: macOS Sierra 10.12

Filstørrelse: 2,15 GB

Last ned

Denne oppdateringen anbefales for alle macOS Sierra-brukere.

Med macOS Sierra 10.12.5-oppdateringen forbedres stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheten for Mac-maskinen din, og den anbefales for alle brukere.

Denne oppdateringen:

• Løser et problem der lyd kan hakke når den spilles av gjennom USB-hodetelefoner.

• Forbederer kompatibiliteten for MacAppStore med fremtidige programvareoppdateringer.

• Legger til støtte for installasjon av Windows10CreatorsUpdate ved bruk av BootCamp.

• Legger til støtte for flere RAW-formater for digitale kameraer.

• Løser et problem som påvirker noen bedrifts- og utdanningskunder, som kan føre til at systemdatoen angis som år 2040.

• Forhindrer potensiell kjernepanikk ved oppstart fra et NetInstall-bilde. Denne løsningen er tilgjengelig ved oppstart fra et NetInstall-bilde som er opprettet fra macOS 10.12.5-installereren.

Se Sikkerhetsoppdateringer fra Apple for mer informasjon om sikkerhetsinnholdet for denne oppdateringen.

Finn ut hvordan du skaffer deg denne macOS-oppdateringen.

Støttede språk:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어