Last ned - Kombinert OS X El Capitan 10.11.3-oppdatering

Systemkrav: OS X El Capitan 10.11

Filstørrelse: 1,47 GB

Last ned

OS X El Capitan v10.11.3-oppdateringen anbefales for alle OS X El Capitan-brukere.

OS X El Capitan v10.11.3-oppdateringen forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheten til Mac, og er anbefalt for alle brukere.

Denne oppdateringen:

• Løser et problem som kan forhindre at enkelte Macer våkner fra dvale når de er tilkoblet bestemte 4K-skjermer.

Bedriftsinnhold:

• Tredjeparts PGK-filkvitteringer som er lagret i /var/db/receipts, beholdes nå når man oppgraderer til OS X Yosemite.

For mer detaljert informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen kan du se Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

Slik oppdaterer du Macen

Bruk Mac App Store til å installere oppdateringen. Det er en god idé å ta sikkerhetskopi av Macen før du oppdaterer.

Støttede språk:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어