Last ned - macOS Sierra-oppdatering 10.12.1

Systemkrav: macOS Sierra 10.12

Filstørrelse: 1,36 GB

Last ned

Denne oppdateringen anbefales for alle macOS Sierra-brukere.

MacOS Sierra 10.12.1-oppdateringen forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheten for Mac-maskinen, og anbefales for alle brukere. Denne oppdateringen:

• Legger til et automatisk smartalbum i Bilder for bilder med dybdeeffekt som er tatt på iPhone7Plus.

• Forbedrer kompatibiliteten for MicrosoftOffice ved bruk av Skrivebord og Dokumenter i iCloud.

• Løser et problem som kan hindre Mail fra å oppdatere ved bruk av en MicrosoftExchange-konto.

• Løser et problem som førte til at tekst noen ganger ble limt inn feil ved bruk av Universelle utklipp.

• Forbedrer pålitelighet for Automatisk opplåsing med AppleWatch.

• Forbedrer sikkerhet og stabilitet i Safari.

• Løser et problem som kan føre til at Mail viser unødvendige passordforespørsler for AOL-kontoer.

• Forbedrer kompatibilitet med ScanSnap-programvare for skanning fra Fujitsu.

• Løser en «Filter mislyktes»-feil under utskrift med enkelte Canon-skrivere.

• Løser et problem som kan hindre Grapher-filer fra å åpnes.

• Gjeninnfører Safari-alternativet om å «aldri bruke fontstørrelser mindre enn» for visning av fonter på nettsider.

Bedriftsinnhold:

• Forbedrer påliteligheten for SystemImageUtility ogbildeverktøyunder oppretting av diskfiler.

Se Sikkerhetsoppdateringer fra Apple for mer informasjon om sikkerhetsinnholdet for denne oppdateringen.

Finn ut hvordan du skaffer deg denne macOS-oppdateringen.

Støttede språk:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어