Last ned - Kombinert OS X El Capitan 10.11.6-oppdatering

Systemkrav: OS X El Capitan 10.11

Filstørrelse: 1,5 GB

Last ned

Denne oppdateringen anbefales for alle som bruker OS X El Capitan.

Oppdateringen for OS X El Capitan v10.11.6 forbedrer stabiliteteten, ytelsen og sikkerheten på Mac-maskinen din, og anbefales for alle brukere.

Denne oppdateringen:

• Løser problemer som kan hindre innstillingene fra å bli lagret på kontoer som har foreldrekontroll aktivert.

• Løser problemer som hindrer nettverksenheter – for eksempel høytalere og multifunksjonsprintere – fra å få tilgang til SMB-delingspunkt.

Bedriftsinnhold:

• Forbedrer oppstartstiden når du koblet til en NetBoot-server.

• Løser problemer som kan hindre oppstart fra et NetBoot-bilde som er opprettet med en OS X v10.11.4- eller en OS X v10.11.5-installerer.

• Løser problemer som kan forårsake Active Directory-godkjenning til å ta lengre tid enn forventet.

Se Sikkerhetsoppdateringer fra Apple for mer informasjon om sikkerhetsinnholdet for denne oppdateringen.

Finn ut hvordan du får oppdateringen av OS X.

Støttede språk:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어