Hvis Apple TV ikke har lyd

Finn ut hva du kan gjøre hvis du har video, men ingen lyd på Apple TV.

Prøv denne fremgangsmåten først

Etter hvert trinn kontrollerer du om problemet er løst.

1. Koble fra begge endene av HDMI-kabelen, og koble dem til igjen.

2. Prøv å bruke en annen HDMI-kabel. For HDMI 2.1 må du bruke en Ultra High Speed HDMI-kabel. For HDMI 2.0 må du bruke en Premium High Speed HDMI-kabel.

3. Slå av TV-en, og koble Apple TV fra strømmen. Koble Apple TV til strøm igjen, og slå på TV-en igjen. Hvis du bruker en AV- eller høyttalermottaker, kobler du dem fra strømmen og kobler dem til igjen.

4. Hvis du bruker en HDMI-svitsj eller en mottaker, kan du prøve å koble Apple TV direkte til TV-en i stedet for til svitsjen eller mottakeren. Hvis problemet nå er løst, kan du kontakte produsenten av HDMI-svitsjen eller mottakeren for å få hjelp.

5. Gå til Apple TV-innstillinger > Video og lyd > Lydformat, slå på Endre format, og velg et annet lydformat. Du kan for eksempel velge stereo i stedet for Dolby Digital 5.1. Finn ut mer om hvilke lydformater Apple TV støtter.

6. Gå til Apple TV-innstillinger > Video og lyd, og sett Lydmodus til 16-bits. Hvis du bruker TV-høyttalere, en lydplanke eller en mottaker for lyd, velger du Apple TV som lydutgang.

7. Slå av volumutjevning eller andre lydbehandlingskontroller på TV-en eller mottakeren. Hvis problemet nå er løst, kan du kontakte produsenten av TV-en eller mottakeren for å få hjelp.

Få mer hjelp

Hvis du fortsatt trenger hjelp, kan du kontakte Apple-kundestøtte.