Hvis volumknappene på Apple TV Remote ikke fungerer

Start fjernkontrollen på nytt. Hvis dette ikke løser problemet, kan du prøve å endre volumkontroll-innstillingene.

Start fjernkontrollen på nytt

Endre volumkontroll-innstillingene

Få mer hjelp

Start Siri Remote eller Apple TV Remote på nytt

1. Trykk og hold inne TV/Kontrollsenter-knappen og Volum ned-knappen samtidig. Hold inne knappene i ca. fem sekunder, eller til statuslyset på Apple TV slår seg av og på igjen.

Siri Remote med omriss rundt knappene for TV/Kontrollsenter og volum ned
  2. Slipp knappene. Deretter venter du 10–15 sekunder til varslingen Fjernkontroll Frakoblet vises på TV-skjermen.

Varslingen Fjernkontroll Frakoblet vises øverst til høyre på TV-skjermen
  3. Trykk på hvilken som helst knapp på fjernkontrollen. Når varslingen Fjernkontroll Tilkoblet vises, kan du bruke fjernkontrollen.

Varslingen Fjernkontroll Tilkoblet vises øverst til høyre på TV-skjermen

Endre volumkontroll-innstillingene

1. Gå til Innstillinger på Apple TV.

2. Velg Fjernkontroller og enheter og deretter Volumkontroll.

3. Velg en annen volumkontroll-innstilling og prøv deretter volumknappene på nytt. Du kan for eksempel velge TV via IR i stedet for Auto.

Få mer hjelp

Hvis du fortsatt trenger hjelp, kan du kontakte Apple-kundestøtte.