Hvis tilbudet om rabatterte abonnementspriser ikke vises

Hvis du har problemer med at en rabattert pris ikke vises når du abonnerer på en app eller tjeneste via App Store, kan du prøve disse trinnene.

Kontroller at du er kvalifisert

En apputvikler kan tilby et rabattert abonnement som krever at du abonnerer på noe annet for å motta den rabatten. Du må oppfylle alle vilkårene for den rabatterte abonnementsprisen, slik apputvikleren har definert det. Tilbudene kan være tilgjengelige i en begrenset periode. Les gjennom vilkårene for å kontrollere at enheten eller abonnementet du vil kjøpe, er kvalifisert for tilbudet.

Kontakt apputvikleren hvis du trenger hjelp med å finne vilkårene for tilbudet.

Finn ut hva du skal gjøre for å få hjelp med en kampanje for et Apple-abonnement.

Hvis du bruker familiedeling

Abonnementer som deles fra andre medlemmer av familiedelingsgruppen din, gjør deg ikke kvalifisert til å se den rabatterte prisen på et tilbud på kjøpstidspunktet. Samme person må abonnere på begge abonnementene for å få rabattert pris.

Hvis du allerede mottar en rabattert pris

Kun den laveste prisen som er tilgjengelig for deg, vises selv om du er kvalifisert for flere rabatter på samme abonnement.

Oppdater programvaren på enheten

Hvis tilbudet om rabatterte abonnementspriser fortsatt ikke vises, kan du oppdatere til den nyeste versjonen av iOS eller iPadOS, macOS, watchOS eller tvOS. Prøv deretter å abonnere på nytt.

Hvorfor har abonnementsprisen gått opp?

Hvis du kansellerer et annet abonnement som var nødvendig for å få rabatt, fornyes det rabatterte abonnementet til full pris. Hvis du ber om refusjon for et abonnement som var nødvendig for å motta rabatt, kan du abonnere på nytt på det avhengige abonnementet til full pris før det utløper for ikke å miste tilgangen til innhold. Kontroller om du mottar rabatter fra et abonnement før du kansellerer i innstillingene.

Hvis utvikleren øker prisen på abonnementet for alle, varsles du før det skjer.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.