Slik slår du på kryssstoning i Apple Music-appen

Finn ut hvordan du toner sanger inn og ut i Apple Music-appen på iPhone, iPad og Mac.

Slik slår du på krysstoning på iPhone eller iPad

1. Åpne Innstillinger.

2. Trykk på Apple Music.

3. Slå på Krysstoning. Hvis du ikke ser krysstoning, må du oppdatere iPhone eller iPad til den nyeste versjonen av iOS eller iPadOS.

En iPhone som viser at krysstoning er slått på i Musikk-innstillingene

Herfra kan du dra glidebryteren for å angi hvor lang tid det skal ta for den gjeldende sangen å tones ut og den nye sangen å tones inn.

Slik slår du på krysstoning på Mac

1. Åpne Apple Music-appen.

2. I menylinjen velger du Musikk > Innstillinger.

3. Klikk på Avspilling-fanen.

4. Velg Krysstoning av sanger.

Herfra kan du dra glidebryteren for å angi hvor lang tid det skal ta for den gjeldende sangen å tones ut og den nye sangen å tones inn.