Hvis Siri på HomePod sier at den ikke kan koble til internett

Hvis Siri sier at det er problemer med tilkoblingen til internett, betyr det at HomePod ikke får koblet seg til wifi. Åpen Hjem-appen for å kontrollere signalstyrken og at riktig Wi-Fi-nettverk brukes.

Sjekk om Hjem-appen har et varsel om ulike nettverk

Åpne Hjem-appen på iPhone, iPad eller Mac. Hvis du ser et varsel om at iPhone og HomePod er på forskjellige Wi-Fi-nettverk, kobler du HomePod til samme Wi-Fi-nettverk som iPhone.

1. Trykk eller klikk på Vis detaljer under Ulike HomePod-nettverk-varselet.

Varselet om manglende HomePod-nettverksamsvar vises øverst på startskjermen i Home-appen
  2. Trykk eller klikk på Flytt HomePod til [Wi-Fi-nettverk].

Alternativet for å flytte HomePod til et annet wifinettverk vises øverst på HomePod-innstillingsskjermen

Vent til Wi-Fi-nettverket er oppdatert, og prøv deretter Siri-forespørselen på nytt.

Kontroller Wi-Fi-signalstyrken i Hjem-appen

1. Åpne Hjem-appen på iPhone, iPad eller Mac.

2. Trykk eller klikk på HomePod, og trykk eller klikk deretter på Innstillinger-knappenDet er ikke lagt ved et alternativ for bilde.

3. Rull ned til Wi-Fi-nettverk. Indikatoren for Wi-Fi-signalstyrke ved siden av nettverksnavnet viser hvor sterk tilkoblingen er. For HomePod-stereopar trykker du på Høyttalere og deretter på HomePod for å se indikatoren for Wi-Fi-signalstyrke.

Wifinettverksinformasjon vises nederst på HomePod-innstillingsskjermen

Indikatoren for Wi-Fi-signalstyrke støttes ikke på HomePod-høyttalere som er koblet til nettverk som blokkerer peer-to-peer-trafikk, som enkelte kontrollerte nettverk.

Hvis du har svakt Wi-Fi-signal

Hvis indikatoren for signalstyrke viser to streker eller mindre,Det er ikke lagt ved et alternativ for bilde, er Wi-Fi-signalstyrken svak. Prøv å flytte HomePod nærmere ruteren og fjern potensielle kilder for forstyrrelser av trådløssignalene.

Hvis HomePod ikke kan koble til Wi-Fi

Hvis indikatoren for signalstyrke viser et utropstegnDet er ikke lagt ved et alternativ for bilde, kan ikke HomePod koble til Wi-Fi-nettverket. Prøv denne fremgangsmåten. Etter hvert trinn sjekker du om problemet er løst.

1. Kontroller nettverkskonfigurasjonen.

2. Koble HomePod fra strømkabelen. Deretter kobler du den til igjen og venter 20 til 30 sekunder.

3. Tilbakestill HomePod til fabrikkinnstillingene og konfigurer den

Hvis du fortsatt har problemer, kan du kontakte Apple-kundestøtte.