Slå på eller av Privat nettlesing på iPhone

Med Privat nettlesing husker ikke Safari sidene du besøker, søkehistorikken din eller Autoutfyll-informasjonen din. Privat nettlesing blokkerer også kjente sporere, fjerner sporing som brukes til å identifisere individuelle brukere ut i fra nettadresser, og gir beskyttelse mot avanserte fingeravtrykksteknikker.

Slik slår du på Privat nettlesing

Mens Privat nettlesing er på, er Safari-adresselinjen svart eller mørk i stedet for hvit eller grå.

I iOS 17

1. Åpne Safari på iPhone.

2. Trykk på Faner-knappenNo alt supplied for Image.

En iPhone som viser Safari-appen med Faner-knappen forstørret.
  3. Sveip til Privat fanegruppe-knappen, og trykk deretter på fanen du vil åpne.

En iPhone som viser Safari-appen med Privat fanegruppe valgt.

For ytterligere personvern kan du velge å låse Privat nettlesing når du ikke bruker den. Når du låser enheten, låses også de private fanene i Safari. Når du låser opp enheten igjen, låser du enkelt opp Privat nettlesing med Touch ID, Face ID eller enhetskoden.

Finn ut mer om å låse Privat nettlesing-faner

I iOS 16 eller eldre

1. Åpne Safari på iPhone.

2. Trykk på Faner-knappenNo alt supplied for Image.

3. Trykk på [antall] faner eller startsiden for å vise Fanegrupper-listen.

4. Trykk på Privat og deretter Ferdig.

Slik slår du av Privat nettlesing

Mens Privat nettlesing er av, er Safari-adresselinjen hvit eller grå.

I iOS 17

1. Åpne Safari på iPhone.

2. Trykk på Faner-knappenNo alt supplied for Image.

En iPhone som viser Safari-appen i en Privat nettlesing-fane med Faner-knappen forstørret.
  3. Sveip til fanegruppe-knappen [antall] Faner, og trykk deretter på fanen du vil åpne.

En iPhone som viser Safari-appen med Fanegrupper valgt.

I iOS 16 eller eldre

1. Åpne Safari på iPhone.

2. Trykk på Faner-knappenNo alt supplied for Image.

3. Trykk på Privat for å vise Fanegrupper-listen.

4. Trykk på [antall] faner , og trykk deretter på Ferdig.

Finn ut mer

Finn ut hvordan du bruker Privat nettlesing på iPad.