Flytt innhold manuelt fra Android-enheten til iPhone, iPad eller iPod touch

Her er noen tips for overføring av kontakter, bilder, musikk, dokumenter og annet fra Android-enheten til en ny iPhone, iPad eller iPod touch.

Bildet har ingen alternativ tekst

Du kan også bruke Flytt til iOS-appen til å flytte Android-innhold automatisk til en ny iPhone, iPad eller iPod touch. Hvis ikke du kan bruke appen, kan du flytte innholdet manuelt i stedet.

E-post, kontakter og kalendere

Programvaren på iPhone, iPad eller iPod touch fungerer med e-postleverandører som Google, Microsoft Exchange, Yahoo med flere, så du kan sannsynligvis beholde e-postkontoen, kontaktene og kalenderne du har for øyeblikket. For å komme i gang kan du legge til alle e-postkontoene dine på enheten.

Hvis du trenger hjelp til å flytte e-post, kontakter og kalendere, kan du kontakte Apple-kundestøtte.

En iPhone som viser innstillingene for en tilkoblet Gmail-konto under Innstillinger > Mail > Kontoer > Gmail.

Bilder og videoer

Du kan bruke iCloud-bilder til å lagre bildene og videoene dine i iCloud, slik at du har tilgang til biblioteket ditt når som helst og fra alle enheter.

Du flytter bilder og videoer fra Android-enheten til iPhone, iPad eller iPod touch ved å bruke en datamaskin:

1. Koble Android-enheten til datamaskinen, og finn frem til bildene og videoene. På de fleste enheter finner du disse filene i DCIM > Camera (Kamera). På en Mac installerer du Android File Transfer

2. Velg bildene og videoene du vil flytte, og dra dem til en mappe på datamaskinen.

3. Koble fra Android-enheten, og koble iPhone, iPad eller iPod touch til datamaskinen.

4. På en Mac med macOS Catalina åpner du Finder. På en Mac med macOS Mojave eller eldre, eller på en PC, åpner du iTunes. På datamaskinen synkroniserer du bildene dine til iPhone, iPad eller iPod touch. Du kan finne bildene og videoene dine på enheten under Bilder > Albumer.

Hvis du trenger hjelp til å flytte bilder og videoer, kan du kontakte Apple-kundestøtte.

Musikk

Når du bytter til en iPhone, iPad eller iPod touch, kan du ta musikken din med deg. Bare bruk en datamaskin til å overføre musikken. Hvis du bruker en musikkstrømmingsapp, kan du gå til App Store, skaffe deg appen og logge på med brukernavnet og passordet ditt. Hvis du bruker Apple Music, logger du bare på iPhone, iPad eller iPod touch.

Du flytter musikk fra Android-enheten til iPhone, iPad eller iPod touch ved å bruke en datamaskin:

1. Koble Android-enheten til datamaskinen, og finn frem til musikken. På de fleste enheter finner du disse filene i Music eller Musikk. På en Mac installerer du Android File Transfer, åpner programmet og går til Music (Musikk).

2. Marker låtene du vil flytte, og dra dem deretter til en mappe på datamaskinen.

3. Koble fra Android-enheten, og koble iPhone, iPad eller iPod touch til datamaskinen.

4. På en Mac med macOS Mojave eller eldre, eller på en PC, åpner du iTunes og klikker på Sanger. Åpne Musikk på en Mac med macOS Catalina eller nyere.

5. Åpne mappen der du lagrer sangene, og dra dem til Sanger-delen i Musikk-appen eller iTunes-biblioteket.

6. I Finder eller iTunes velger du iPhone-, iPad- eller iPod touch-enheten din og klikker på Musikk. Du kan velge å synkronisere hele biblioteket ditt eller velge bare sangene eller artistene du nettopp har lagt til

Bildet har ingen alternativ tekst
  7. Klikk på Synkroniser. Du finner musikken din på iPhone, iPad eller iPod touch i Musikk-appen.

Hvis du trenger hjelp til å flytte musikk, kan du kontakte Apple-kundestøtte.

Bøker og PDF-filer

Når du skal flytte e-bøker fra Android-enheten, kan du enten importere dem til iPhone, iPad eller iPod touch eller åpne dem med apper som Kindle, Nook, Google Play Bøker og andre. For å åpne bøker ved hjelp av en app går du til App Store, skaffer deg appen og logger på med brukernavnet og passordet ditt.

Du flytter ePub-bøker og PDF-filer fra Android til iPhone, iPad eller iPod touch ved å bruke en datamaskin:

1. Koble Android-enheten til datamaskinen, og finn frem til bøkene og PDF-filene. På de fleste enheter finner du disse filene i Dokumenter eller Documents. På en Mac installerer du Android File Transfer, åpner programmet og går til Documents (Dokumenter).

2. Velg bøkene og PDF-filene du vil flytte, og dra dem til en mappe på datamaskinen.

3. Koble fra Android-enheten, og koble iPhone til datamaskinen.

4. På en Mac drar du bøkene og PDF-filene inn i Bøker-appen. På en PC drar du bøkene og PDF-filene til iTunes.

5. På en Mac med macOS Catalina eller nyere åpner du Finder. På en Mac med macOS Mojave eller eldre, eller på en PC, åpner du iTunes og synkroniserer ePub-bøkene og PDF-filene. Du finner ePub-bøkene og PDF-filene dine på iPhone, iPad eller iPod touch i Bøker > Bibliotek.

Hvis du trenger hjelp til å flytte bøker og PDF-filer, kan du kontakte Apple-kundestøtte.

Dokumenter

Hvis du lagrer dokumenter i skyen eller en annen tjeneste, for eksempel Dropbox, Google Disk eller Microsoft OneDrive, kan du laste ned den aktuelle appen fra App Store og deretter logge på. Du kan også samle alle filene i Filer-appen.

Uansett om filene er på iPhone, iPad eller iPod touch, i iCloud Drive eller på en annen tjeneste som Dropbox eller Box, kan du enkelt se gjennom, søke etter og organisere alle filene dine på ett sted.

Appene for Pages, Numbers og Keynote fungerer med flere filtyper, inkludert Microsoft Office-dokumenter. Hvis du ikke bruker skyen til å overføre dokumentene, kan du laste ned appene:

1. Gå til App Store på iPhone, iPad eller iPod touch, og installer Pages, Numbers og Keynote.

2. Koble Android-enheten til datamaskinen, og finn frem til dokumentene. På de fleste enheter finner du disse filene i Dokumenter eller Documents. På en Mac installerer du Android File Transfer, åpner programmet og går til Documents (Dokumenter).

3. Marker dokumentene du vil flytte, og dra dem deretter til en mappe på datamaskinen.

4. På en Mac med macOS Catalina eller nyere åpner du Finder. På en Mac med macOS Mojave eller eldre, eller på en PC, åpner du iTunes og synkroniserer dokumentene til iPhone, iPad eller iPod touch.

Hvis du trenger hjelp til å flytte dokumenter, kan du kontakte Apple-kundestøtte.

Apper

De fleste apper du bruker på Android-enheten, finner du i App Store. Gå til App Store, søk etter de appene du har nå, og installer dem.

Hvis du trenger hjelp med apper og data fra tredjeparter, kontakter du apputvikleren.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.