Hvis et Lading satt på vent-varsel vises på iPhone or iPad

Hvis iPhonen eller iPaden er i veldig varme eller kalde omgivelser, kan den kanskje ikke lades. Finn ut hva du kan gjøre.

Med iOS 16 og iPadOS 16 settes lading på vent når enheten din blir for varm eller kald. Denne meldingen vises på låseskjermen og i Innstillinger > Batteri: «Lading er satt på vent. Lading vil fortsette når [enheten] er tilbake til normal temperatur.»

Følg denne veiledningen for å gjenoppta ladingen av enheten så raskt som mulig. Hvis enheten din:

• er for varm, flytter du den til et kjøligere sted, og vekk fra direkte sollys.

• er for kald, flytter du den til et varmere sted.

• er i bruk, låser du skjermen eller sett den i dvale.

iPhone-låseskjerm med varselet om at lading er satt på vent.

Finn ut mer om administrering av temperaturen til iPhone eller iPad