Hovedmikrofon for iPhone 15 Plus

Før du begynner

Advarsel

Les Batterisikkerhet, og følg retningslinjene for arbeidsområde og batterihåndtering før du begynner.

Fjern følgende deler før du begynner:

Verktøy

• 6,7-tommers reparasjonsbrett

• Antistatisk pinsett

• JCIS-bit

• Micro stix-bit

• Nylonsonde (svart pinne)

• Superskrue-bit

• Momenttrekker (blå, 0,65 kgf cm)

• Momenttrekker (grønn, 0,45 kgf cm)

• Momenttrekker (blågrønn, 0,75 kgf cm)

Fjerning

1. Plasser kabinettet i reparasjonsbrettet med USB-C-kontakten vendt mot utsparingen.

2. Bruk en momenttrekker og superskrue-biten til å fjerne én superskrue (1). Legg skruen til side.

3. Bruk en momenttrekker og Micro stix-biten til å fjerne én trilobeskrue (2). Legg skruen til side.

4. Bruk en momenttrekker og JCIS-biten til å fjerne to stjerneskruer (3). Legg skruene til side.

5. Løft enden av flekskabelen til hovedmikrofonen fra kontakten.

6. Ta hovedmikrofonen ut av kabinettet.

• Viktig: Hovedmikrofonen holdes på plass av sterkt lim. Dra hovedmikrofonen mot toppen av kabinettet til den løsner fra limet.

Montering

1. Bruk den antistatiske pinsetten til å fjerne alt limet fra kabinettet.

2. Bruk den antistatiske pinsetten til å fjerne mellomlegget fra limet på hovedmikrofonen.

3. Plasser hovedmikrofonen i kabinettet.

4. Trykk og hold forsiktig på toppen av hovedmikrofonen i ti sekunder for å påse at den limes til kabinettet.

5. Trykk enden av flekskabelen til hovedmikrofonen mot kontakten.

6. Bruk den blågrønne momenttrekkeren og superskrue-biten til å feste én ny superskrue (923-09859) (1).

7. Bruk den blå momenttrekkeren og JCIS-biten til å feste to nye stjerneskruer (923-09858) (2) (923-09860) (3).

8. Bruk den blågrønne momenttrekkeren og superskrue-biten til å feste én ny trilobeskrue (4) (923-09819).

Fest følgende deler for å fullføre monteringen: