Kort for av/på-knapp med statusindikatorlys for Mac Pro (rack, 2023)

Før du begynner

Fjern disse delene før du begynner:

Verktøy

• Justerbar momenttrekker (10–34 Ncm)

• Trykkluft

• Torx Plus 5IP 50 mm-bit

Fjerning

1. Løft enden av fleksikabelen til av/på-knappen av kontakten.

2. Bruk den justerbare momenttrekkeren på 10–34 Ncm og 5IP-biten til å fjerne de seks 5IP-skruene (923-03880) fra dekselet for av/på-knappen. Fjern dekselet, og legg det til side frem til remonteringen.

3. Fjern kortet for av/på-knappen fra frontplaten.

4. Hvis du skal bytte fleksikabelen til av/på-knappen, løfter du den andre enden av fleksikabelen av kontakten på det fremre inn-/utdatakortet (I/O-kortet).

5. Løsne fleksikabelen til av/på-knappen forsiktig fra kabinettet. Fjern deretter fleksikabelen.

• Merk: På bildet er fleksikabelen til av/på-knappen festet til kontaktene, og kortet for av/på-knappen er montert. Du må imidlertid fjerne kortet for av/på-knappen og koble fleksikabelen som går til av/på-knappen, fra begge kontaktene før du fullfører dette trinnet.

Remontering

1. Undersøk lystunnelen. Hvis det er rusk i den, må du bruke trykkluft for å fjerne det.

2. Plasser kortet og dekselet for av/på-knappen.

3. Still den justerbare momenttrekkeren på 10–34 Ncm til et moment på 19 Ncm. Bruk den justerbare momenttrekkeren og 5IP-biten til å skru inn igjen de seks 5IP-skruene (923-03880) i dekselet for av/på-knappen.

4. Trykk enden av fleksikabelen til av/på-knappen på kontakten.

5. Hvis du har byttet fleksikabelen til av/på-knappen, trykker du den andre enden av fleksikabelen på kontakten på det fremre I/O-kortet.

• Viktig: Hvis du skal montere en ny fleksikabel, fjerner du den selvklebende baksiden. Trykk deretter forsiktig langs fleksikabelen for å feste den til kabinettet.

Monter disse delene igjen for å fullføre remonteringen: