Toppdeksel og tilgangsluke for Mac Pro (rack, 2023)

Før du begynner

Verktøy

• Ingen verktøy trengs for denne prosedyren.

Viktig

Hvis datamaskinen er montert i et rack, følger du den grunnleggende veiledningen for Mac Pro (rack) for å fjerne datamaskinen fra racket før du starter denne prosedyren.

Fjerning

1. Skyv frigjøringslåsene på sidene av toppdekselet til ulåst posisjon. Vipp deretter opp toppdekselet.

2. Trekk toppdekselet bort fra frontplaten for å fjerne det.

3. Trykk på sølvtappene på tilgangsluken for å komme til frigjøringshendlene. Trekk deretter i hendlene for å låse opp tilgangsluken.

4. Trekk tilgangsluken bort fra kabinettet for å fjerne den.

Montering

1. Innrett den venstre kanten av tilgangsluken etter kanten av kabinettåpningen. Deretter plasserer du tilgangsluken over kabinettåpningen.

2. Trykk bestemt på tilgangsluken nær frigjøringshendlene, som vist, til hendlene klikker på plass.

3. Innrett kanten av toppdekselet etter sporet i frontplaten.

4. Sørg for at de lange kantene på toppdekselet er på linje med sporene i kabinettet.

5. Trykk hardt på toppdekselet nær frigjøringslåsene til de klikker på plass.

Obs

• Når du har fullført alle trinnene for fjerning og montering, kan du finne ut hvordan du starter systemkonfigurasjonen, på support.apple.com/self-service-repair.

• Systemkonfigurasjon er nødvendig hvis du har installert et nytt hovedkort eller nye SSD-moduler.

• Hvis du har byttet hovedkortet, vil datamaskinen starte opp i feilsøkingsmodus frem til du fullfører Systemkonfigurasjon.

• Hvis du har byttet hovedkortet eller SSD-modulene, kommer ikke datamaskinen til å starte, og statusindikatorlyset blinker gult. Følg instruksjonene for å gjenopprette operativsystemet og oppdatere fastvaren først. Deretter kan du utføre systemkonfigurasjon.