USB-C-kort for MacBook Pro (16-tommers, 2023)

Før du begynner

Advarsel

Les Batterisikkerhet, og følg retningslinjene for arbeidsområde og batterihåndtering før du begynner.

Fjern følgende deler før du begynner:

Verktøy

• Skrutrekker med justerbart moment (10–34 Ncm)

• Antistatisk pinsett

• Torx T5-bit

• USB-C-ladekabel

Fjerning

Merk: Bildene i denne prosedyren viser fjerning og montering av kun ett USB-C-kort. Prosedyren er imidlertid den samme for alle tre USB-C-kortene.

1. Bruk den justerbare momenttrekkeren på 10–34 Ncm og T5-biten til å fjerne de to T5-skruene (923-06938) fra USB-C-kortet.

2. Skyv USB-C-kortet ut av toppdekselet.

Montering

1. Bruk en antistatisk pinsett til å posisjonere USB-C-kortet i toppdekselet.

2. Bruk den justerbare momenttrekkeren på 10–34 Ncm og T5-biten til å feste de to T5-skruene (923-06938) delvis.

3. Sett den ene enden av USB-C-ladekabelen inn i porten, for å være sikker på at USB-C-kortet er justert som det skal. Juster USB-C-kortet frem til enden av kabelen er enkel å sette inn og ta ut.

•  Fare: Påse at USB-C-ladekabelen ikke er koblet til strøm.

4. Still inn den justerbare momenttrekkeren til 11,5 Ncm.

5. Bruk den justerbare momenttrekkeren på 10–34 Ncm og T5-biten til å feste de to T5-skruene mens USB-C-ladekabelen fortsatt er i porten.

6. Koble USB-C-ladekabel fra porten.

Fest følgende deler for å fullføre monteringen: