MagSafe 3-kort for MacBook Pro (16-tommers, 2023)

Før du begynner

Fjern følgende deler før du begynner:

Verktøy

• Skrutrekker med justerbart moment (10–34 Ncm)

• Nylonsonde (svart pinne)

• Torx Plus 2IP-bit

• Torx T5-bit

• USB-C-til-MagSafe 3-kabel

Fjerning

1. Bruk den justerbare momenttrekkeren på 10–34 Ncm og 2IP-biten til å løsne 2IP-settskruene (923-06958) i toppdekselet.

• Merk: Delvis fest settskruene hvis de faller ut.

2. Bruk momenttrekkeren på 10–34 Ncm og T5-biten til å fjerne de to T5-skruene (923-06959) fra MagSafe 3-kortet.

• Merk: Skruene er ikke magnetiske.

3. Løft MagSafe 3-kortet ut av toppdekselet.

Montering

1. Posisjoner MagSafe 3-kortet i toppdekselet.

2. Bruk den justerbare momenttrekkeren på 10–34 Ncm og T5-biten til å feste de to T5-skruene (923-06959) (1) delvis.

3. Bruk den justerbare momenttrekkeren på 10–34 Ncm og 2IP-biten til å feste de to 2IP-settskruene delvis (923-06958) til toppdekselet (2).

4. Koble MagSafe 3-enden av USB-C til MagSafe 3-kabelen til MagSafe 3-porten for å sikre at MagSafe 3-kortet er innrettet korrekt. Bruk den flate enden av den svarte pinnen til å holde MagSafe 3-kortet på plass for å lage et jevnt mellomrom mellom MagSafe 3-kontakten og toppdekselet.

•  Fare: Påse at USB-C til MagSafe 3-kabelen ikke er koblet til strøm.

5. Still inn momentverdien til den justerbare momenttrekkeren på 10–34 Ncm til 22 Ncm. Bruk deretter den justerbare momentskrutrekkeren og T5-biten til å feste de to T5-skruene (1).

6. Still inn momentverdien til den justerbare momenttrekkeren på 10–34 Ncm til 10 Ncm. Bruk deretter den justerbare momenttrekkeren og 2IP-biten til å feste de to 2IP-settskruene helt (2).

7. Koble fra USB-C-til-MagSafe 3-kabelen fra MagSafe 3-porten.

Fest følgende deler for å fullføre monteringen: