Om sikkerhetsinnholdet i Safari 13.0.3

I dette dokumentet beskrives sikkerhetsinnholdet i Safari 13.0.3.

Om sikkerhetsoppdateringer fra Apple

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Nylige utgivelser er oppført på siden for Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

Apple-sikkerhetsdokumenter refererer til sårbarheter etter CVE-ID når det er mulig.

For mer informasjon om sikkerhet kan du gå til siden for Apple-produktsikkerhet.

Safari 13.0.3

Utgitt 28. oktober 2019

WebKit

Tilgjengelig for: macOS Mojave 10.14.6 og macOS High Sierra 10.13.6 og inkludert i macOS Catalina 10.15.1

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til universell skripting mellom nettsteder

Beskrivelse: Et logisk problem ble løst gjennom forbedret tilstandshåndtering.

CVE-2019-8813: en anonym forsker

WebKit

Tilgjengelig for: macOS Mojave 10.14.6 og macOS High Sierra 10.13.6 og inkludert i macOS Catalina 10.15.1

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med skadet minne ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2019-8782: Cheolung Lee fra LINE+ Security Team

CVE-2019-8783: Cheolung Lee fra LINE+ Graylab Security Team

CVE-2019-8808: funnet av OSS-Fuzz

CVE-2019-8811: Soyeon Park fra SSLab ved Georgia Tech

CVE-2019-8812: JunDong Xie fra Ant-financial Light-Year Security Lab

CVE-2019-8814: Cheolung Lee fra LINE+ Security Team

CVE-2019-8816: Soyeon Park fra SSLab ved Georgia Tech

CVE-2019-8819: Cheolung Lee fra LINE+ Security Team

CVE-2019-8820: Samuel Groß fra Google Project Zero

CVE-2019-8821: Sergei Glazunov fra Google Project Zero

CVE-2019-8822: Sergei Glazunov fra Google Project Zero

CVE-2019-8823: Sergei Glazunov fra Google Project Zero

Oppføring oppdatert 18. november 2019

WebKit

Tilgjengelig for: macOS Mojave 10.14.6 og macOS High Sierra 10.13.6 og inkludert i macOS Catalina 10.15.1

Virkning: Besøk på et skadelig nettsted kan avsløre hvilke nettsteder brukeren har besøkt

Beskrivelse: HTTP Referrer-headeren kan brukes til å lekke søkeloggen. Problemet ble løst ved å nedgradere alle tredjeparters referrere til opphavet sitt.

CVE-2019-8827: Artur Janc, Krzysztof Kotowicz, Lukas Weichselbaum og Roberto Clapis fra Google Security Team

Oppføring lagt til 3. februar 2020

WebKit-behandlingsmodell

Tilgjengelig for: macOS Mojave 10.14.6 og macOS High Sierra 10.13.6 og inkludert i macOS Catalina 10.15.1

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med skadet minne ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2019-8815: Apple

Ytterligere anerkjennelse

WebKit

Vi vil gjerne takke Dlive fra Tencents Xuanwu Lab og Zhiyi Zhang fra Codesafe Team ved Legendsec i Qi'anxin Group for hjelpen.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.