Apple FIPS Secure Enclave Processor Secure Key Store Cryptographic Module v1.0

Finn ut mer om den kryptografiske modulen for maskinvare som gir sikker nøkkellagring ved bruk av Secure Enclave Processor (SEP) for Apples ARM-baserte System-on-Chip (SoC).

Den kryptografiske modulen for maskinvare – Apple SEP Secure Key Store Cryptographic Module – krever ikke noe konfigurasjon for å være i «FIPS-modus» for FIPS 140-2-samsvar på enheter som bruker iOS 11, tvOS 11, watchOS 4 og T2-fastvare på SoC-ene A, S og T.

Komplette instruksjoner om riktig bruk av modulen finnes i Rolleveiledning for kryptoansvarlig for FIPS 140-2-samsvar for SEP Secure Key Store.

Andre operativsystemer

Finn ut mer om sertifiseringer for produktsikkerhet, valideringer og veiledninger for følgende: