Nytt for bedrifter i iOS 15

Les om bedriftsinnholdet Apple har publisert for iOS 15.

iOS 15-oppdateringer forbedrer stabiliteten, ytelsen eller kompatibiliteten til enheten din og anbefales for alle brukere. Enhetsadministratorer kan administrere programvareoppdateringer ved hjelp av en MDM-løsning.

Hvis du vil ha informasjon om generelle forbedringer, kan du lese om iOS 15-oppdateringer.

Hvis du vil ha mer informasjon om sikkerhetsrelatert innhold i disse oppdateringene, kan du gå til Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

iOS 15.6

• Når du bruker en Yubikey 5Ci til å kopiere en passordstreng, vil hele strengen nå bli hentet.

iOS 15.5

• Legger til støtte for pålogging med en administrert Apple-ID som er forent med Google Workspace.

• Løser et problem der tel://-koblinger som inneholder spesialtegn, ikke vil starte en samtale.

• URL-skjemakoblinger for apper er nå aktive i Mail, Meldinger og andre apper.

• Løser et problem der enheter som er konfigurert for «VPN alltid på», ikke kan laste inn Captive Network Assistant når de kobles på et nettverk.

iOS 15.4

Enhetsadministrering

• Deling av notater som er lagret i en administrert konto, til uadministrerte mål kan nå forhindres av de eksisterende administrerte Åpne i-begrensningene.

• Apper som er installert på enheter registrert i Brukerregistrering, kan nå oppdateres av MDM.

• Løser et problem der det ikke er mulig å installere en registreringsprofil på nytt.

Feilrettinger og andre forbedringer

• Løser et problem der varsler fra myndighetene ikke kan deaktiveres av brukeren.

• Løser et problem der nye teksterstatninger ikke kan legges til på enkelte enheter.

• Løser et problem der brukere mottar flere spørsmål når de laster inn en nettside som krever et sertifikat for godkjenning.

iOS 15.3

• Løser et problem som kan føre til at deltakerne i et kalendermøte mottar svar fra eldre Exchange-kalenderhendelser etter at en enhet blir oppdatert.

• Løser et problem som kan føre til at Safari-initierte WebRTC-baserte videokonferanser ikke har lyd eller video.

• Løser et problem som kan føre til at nettsider som krever autentisering, spør flere ganger under lasting.

iOS 15.2

Enhetsadministrering

• Bruken av Personvernbeskyttelse for Mail kan nå forhindres på overvåkede enheter.

Feilrettinger og andre forbedringer

• Løser et problem der begrensningen for iCloud-sikkerhetskopiering ikke ble brukt når du bruker arbeidsflyten «Overfør eller tilbakestill».

• Løser et problem som forhindret Apple Configurator 2 fra å endre startskjermen til tilkoblede enheter.

• Løser et problem som kan føre til at kalenderen går tregt eller ikke svarer.

• Løser et problem som hindret en proxy som bruker NTLM fra å godkjenne.

• Løser et problem som forhindret enkelte enheter fra å installere programvareoppdateringer via mobilnettverk.

• Løser et problem som kan føre til at MDM-leverte sertifikater blir utilgjengelige. Finn ut mer

iOS 15.1

Feilrettinger og andre forbedringer

• Når en app er konfigurert for enkeltappmodus, kan brukeren godkjenne forespørsler om tilgang til mikrofon, kamera og annet.

• Rettet et problem der begrensningen i Slett alt innhold og alle innstillinger ikke hindret brukerne i å rense enheten.

iOS 15

iOS 15 inkluderer nye funksjoner som Managed Pasteboard (Administrert utklipp), forbedret brukerregistrering, nye deklarative administrasjonsfunksjoner og andre forbedringer i administreringen av enheter.

Enhetsadministrering

• En ny begrensing for Managed Pasteboard (Administrert utklipp) sikrer at innliming av innhold følger de konfigurerte, administrerte Åpne i-reglene.

• Brukerregistrering gir tilgang til iCloud Drive for både personlige og administrerte Apple-ID-kontoer i Filer.

• En ny kontobasert registrering gjør at brukerne kan registrere seg på enheten sin under Innstillinger > Generelt > VPN og enhetsadministrering med den administrerte Apple-ID-en de har fått tildelt.

• Den utvidbare Engangspålogging-nyttelasten kan nå spesifisere foretrukne KDC-er.

• Med tvOS 15 kan en ny nøkkel i TV Remote-påloggingslisten brukes til å fjerne Apple TV-enhetsnavn i Apple TV-fjernkontrollwidgeten.

• Privat trafikk med iCloud kan forhindres på enheter under tilsyn. Finn ut hvordan du forbereder nettverket ditt for Privat trafikk med iCloud.

Feilrettinger og andre forbedringer

• Når du skriver en e-postmelding, vil «DisplayName» (Visningsnavn) nå vises for mottakere som er funnet i en global adresseliste for Exchange.

• Løser et problem der kontobaserte VPN-tilkoblinger ikke ble opprettet med Exchange-kontoer for alle tjenester.

• Meldinger vil ikke lenger bli deaktivert etter en programvareoppdatering hvis innstillingene sier at vinduene Meldinger og FaceTime skal hoppes over under automatisk enhetsregistrering.

• Når MDM-løsningen sender ut en programvareoppdatering til en passordbeskyttet enhet i låst tilstand, viser ikke den låste skjermen lenger en feilmelding.

• Enheter som er konfigurert med cfgutil, avslutter oppsettassistenten nå korrekt når den er ferdig.

• Løser et problem der varsler fra Mail ikke vises på den låste skjermen.

• Når en enhet er stilt inn med japansk språk og administrasjonsbegrensningene for Åpne i er aktivert, blir kontaktene nå sortert riktig når brukeren velger mottakere i Mail

• iOS 15 støtter foretrukket bruk av kun IPv6 i DHCPv4. Med dette alternativet slipper IPv6-kompatible enheter tildelingen av en IPv4-adresse.

• Engangspålogging-utvidelsen kan nå bruke Face ID og Touch ID for autentisering.

• Kerberos SSO-legitimasjon sendes riktig til ADFS-servere når autentisering skjer via SafariViewController-API-en.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.