Om iOS 6-oppdateringer

Denne oppdateringen inneholder over 200 nye funksjoner.

Noen funksjoner er kanskje ikke tilgjengelige i alle land eller områder. Du finner mer informasjon på dette nettstedet: http://www.apple.com/no/ios/feature-availability

Du finner mer informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen på: http://support.apple.com/no-no/HT1222

Hvis du vil ha oppdateringen eller du har problemer med å oppdatere, kan du finne ut mer.

iOS 6.1.6

Denne sikkerhetsoppdateringen inneholder en rettelse for verifisering av SSL-tilkobling.

Hvis du vil ha informasjon om sikkerhetsinnholdet i oppdateringen, kan du besøke dette webområdet: http://support.apple.com/no-no/HT1222

Tilgjengelig via iTunes og trådløst

iOS 6.1.5

Denne oppdateringen retter en feil som førte til at FaceTime-anrop mislyktes for noen iPod touch-brukere (fjerde generasjon).

Oppdateringen inneholder sikkerhetsinnhold som opprinnelig var inkludert i tidligere iOS-programvareoppdateringer.

Du finner mer informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen på: http://support.apple.com/no-no/HT1222

iOS 6.1.4

Oppdatert lydprofil for høyttaler

Oppdateringen inneholder sikkerhetsinnhold som opprinnelig var inkludert i tidligere iOS-programvareoppdateringer. Du finner mer informasjon på: http://support.apple.com/no-no/HT1222

iOS 6.1.3

Oppdateringen inneholder forbedringer og problemløsninger, blant annet disse:

• Det rettes en feil som gjorde det mulig å omgå sikkerhetskoden for å få tilgang til ringefunksjonen.

• Kart inneholder forbedringer spesifikt for Japan

Du finner mer informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen på: http://support.apple.com/no-no/HT1222

iOS 6.1.2

Oppdateringen retter en feil med Exchange-kalendere som kunne føre til økt nettverksaktivitet og redusert batterilevetid.

Du finner mer informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen på: http://support.apple.com/no-no/HT1222

iOS 6.1.1

Denne oppdateringen retter en feil som kan påvirke ytelsen og kvaliteten på iPhone 4S ved bruk av mobilnettet.

Du finner mer informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen på: http://support.apple.com/no-no/HT1222

iOS 6.1

Oppdateringen inneholder forbedringer og problemløsninger, blant annet disse:

• LTE-støtte for flere operatører (se en fullstendig liste over operatører på http://www.apple.com/iphone/LTE/)

• iTunes Match-abonnenter kan laste ned enkeltsanger fra iCloud.

• Ny knapp for å nullstille Annonseidentifikator.

Du finner mer informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen på: http://support.apple.com/no-no/HT1222

iOS 6.0.2

Fixes a bug that could impact Wi-Fi.

Available via OTA

Du finner mer informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen på: http://support.apple.com/no-no/HT1222

iOS 6.0.1

Oppdateringen inneholder forbedringer og problemløsninger, blant annet disse:

• Det rettes en feil som gjorde at iPhone 5 ikke kunne installere programvareoppdateringer trådløst.

• Det rettes en feil der horisontale linjer kan vises på tvers av tastaturet.

• Det rettes en feil der kamerablitsen ikke utløses som den skal.

• Oppdateringen gir økt stabilitet for iPhone 5 og iPod touch (femte generasjon) når enheten er koblet til krypterte WPA2 Wi-Fi-nettverk.

• Det rettes en feil som i noen tilfeller hindrer iPhone fra å bruke mobilnettet.

• Bruk mobildata-bryteren for iTunes Match har blitt fjernet fra Musikk-innstillingene. Funksjonen betjenes nå gjennom tilsvarende bryter i enten iTunes og App Store- eller Mobilnett-innstillingene.

• Det rettes en feil med kodelåsen som i noen tilfeller ga tilgang til informasjon om Passbook-kort fra låst skjerm.

• Det rettes en feil som påvirket Exchange-møter.

Du finner mer informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen på: http://support.apple.com/no-no/HT1222

iOS 6

Denne oppdateringen inneholder over 200 nye funksjoner, blant annet:

Kart

• Vektorbaserte kart designet av Apple

• Retningsbestemt navigering med taleveiledning på iPhone 5, iPhone 4S og iPad Wi-Fi + Cellular (andre og tredje generasjon)

• Trafikkinformasjon i sanntid

• Flyover-perspektiv med fotorealistiske, interaktive 3D-visninger av storbyer på iPhone 5, iPhone 4S, iPad (tredje generasjon) og iPod touch (femte generasjon)

• Lokale søketreff med bilder, vurderinger og rabatter fra Yelp

• Siri-integrering for veibeskrivelser og søk etter steder langs en rute

Siri-forbedringer

• Sport: resultater, spillerstatistikk, kampoppsett, lagoppsett og tabeller for baseball, basketball, amerikansk fotball, fotball og ishockey

• Film: trailere, visningstider, omtaler og informasjon

• Restauranter: bestillinger, omtaler, bilder og informasjon

• Send en tweet

• Publiser en melding på Facebook

• Start programmer

• Eyes Free i bilder som har støtte for dette

• Lokale søk tilgjengelig i land som støttes av Siri (tilgjengeligheten kan være begrenset i oppstartsfasen)

• Nye land/språk som støttes: Canada (engelsk og fransk), Fastlands-Kina (mandarin), Hongkong (kantonesisk), Italia (italiensk), Korea (koreansk), Mexico (spansk), Spania (spansk), Sveits (italiensk, fransk, tysk), Taiwan (mandarin), USA (spansk)

• Støttes på iPhone 5, iPhone 4S, iPad (tredje generasjon) og iPod touch (femte generasjon)

Facebook-integrering

• Pålogging fra Innstillinger

• Publiser til Facebook fra Bilder, Safari, Kart, App Store, iTunes, Game Center, Varslingssenter og Siri

• Legg til sted og velg publikum for hvert innlegg

• Vis oppdaterte Facebook-profilbilder og kontaktinformasjon i Kontakter

• Vis Facebook-hendelser og fødselsdager i Kalender

• Lik innhold og se hva vennene dine liker i App Store og iTunes Store

Delte bildestrømmer

• Velg bilder du vil dele, og hvem du vil dele dem med

• Venner kan se delte bilder i Bilder-programmet, iPhoto og på Apple TV

• Venner kan like og kommentere enkeltbilder

Passbook

• Ett sted samler boardingkort, kundekort, kinobilletter og andre kort

• Strekkoder leses av så du kan gå ombord i flyet, kjøpe kaffe, gå inn i kinosalen med mer

• Kort vises på låst skjerm på en bestemt tid eller et bestemt sted

• Kortene kan oppdateres automatisk

• Støttes på iPhone og iPod touch

FaceTime-forbedringer

• FaceTime over mobilnett støttes for iPhone 5, iPhone 4S og iPad Wi-Fi + Cellular (tredje generasjon)

• Motta FaceTime-anrop sendt til iPhone-telefonnummeret ditt på iPad- og iPod touch-enheten din

Telefonforbedringer

• Ikke forstyrr skjermer deg fra innkommende anrop og varslinger

• Mulig å velge «Svar med melding» når du avslår et innkommende anrop

• Mulig å velge «Minn meg på det senere» basert på tid eller sted når du avslår et innkommende anrop

Mail-forbedringer

• VIP-postkasse for rask tilgang til e-post fra viktige adresser

• Flagget postkasse

• Sett inn bilder og videoer mens du skriver e-post

• Åpne passordbeskyttede Office-dokumenter

• Dra ned for å oppdatere postkasser

• Signatur for hver enkelt konto

Safari-forbedringer

• iCloud-faner for å se sider du har åpne på andre enheter

• Frakoblet leseliste

• Støtte for å laste opp bilder

• Liggende visning i fullskjerm på iPhone og iPod touch

• Smarte programbannere

• Ytelsesforbedringer for JavaScript

Forbedringer av App Store og iTunes Store

• Oppdatert butikkdesign

• Forhåndsvisningslogg for iTunes

• Gjør sesongen komplett

• Gjør albumet komplett

Game Center-forbedringer

• Utfordre venner til å slå høyeste poengsummer og prestasjoner

• Publiser høyeste poengsummer og prestasjoner til Facebook og Twitter

• Venneanbefalinger basert på Facebook-venner

Tilgjengelighet-forbedringer

• Begrenset tilgang låser enheten til ett program eller avgrenser hvilke deler av skjermen som er aktiv.

• VoiceOver-integrering med Kart, AssistiveTouch og zoom

• Støtter høreapparater laget spesielt for iPhone 5 og iPhone 4S

• Forbedret personvern for Kontakter, Kalendere, Påminnelser, Bilder og data som deles over Bluetooth

• Endre rekkefølge på påminnelser i Påminnelser-programmet

• Tilpasset vibrering for varsler på iPhone

• Klokke på iPad

• Bruk sang som alarm

• Søk etter alle felt i Kontakter

• Automatisk filmmodus for bedre lydkvalitet i video

• Definisjoner av utvalgte ord på kinesisk, fransk, tysk og spansk

• Nye tastaturoppsett for fransk, tysk, tyrkisk, katalansk, arabisk og islandsk

• Tastatursnarveier deles på tvers av enheter med iCloud

• Bluetooth MAP-støtte

• Global nettverskproxy for HTTP

Funksjoner for fastlands-Kina

• Baidu-nettsøk

• Sina Weibo-integrering

• Del videoer til Tudou

• Del videoer til Youku

• Forbedret tekstskriving for håndskrift og pinyin

Problemløsninger

Noen funksjoner er kanskje ikke tilgjengelige i alle land eller områder. Du finner mer informasjon på dette nettstedet: http://www.apple.com/no/ios/feature-availability

Du finner mer informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen på: http://support.apple.com/no-no/HT1222