Finn ut hvordan du sender iPaden din til Apple for service fra Europa

Slik sender du en iPad tilbake til Apple etter at du har fått en erstatning.

Trenger du et annet land eller en annen region?

Når du har kontaktet Apple for service, mottar du en pakke som inneholder alt du trenger for å returnere produktet ditt til Apple.

Før du sender iPaden

Følg denne fremgangsmåten før du sender iPaden inn til service. Hvis den ikke starter eller svarer, utfører du så mange trinn som mulig:

1. Sikkerhetskopier iPad.

2. Fjern iPaden din fra Apple-ID-enhetslisten og slett dataene dine.

3. Hvis du har en iPad Wi-Fi + Cellular, fjerner du SIM-kortet fra iPaden Hvis iPad Wi-Fi + Cellular ikke bruker SIM-kort, tar du kontakt med mobiloperatøren for å stanse abonnementet midlertidig.

Pakk inn iPaden

1. Legg iPaden i posen. Ikke legg ved USB-kabelen, strømadapteren eller annet tilbehør. Hvis du legger ved flere elementer i esken, kan vi ikke returnere disse til deg.

No alt supplied for Image
  2. Fjern plaststripen som dekker den selvklebende stripen.

No alt supplied for Image
  3. Forsegl posen ved å brette toppen over den selvklebende stripen.

No alt supplied for Image
  4. Legg posen i innlegget i esken.

No alt supplied for Image
  5. Legg skumbiten oppå posen.

No alt supplied for Image
  6. Lukk esken.

No alt supplied for Image
  7. Forsegl esken med tape og send den til Apple.* Hvis det er et batteriklistremerke festet på utsiden av esken, må du sørge for at batteriklistremerket ikke er tildekket. Hvis forsendelsesesken din ble levert av Posten i Norge, ber vi deg returnere produktet ditt via det lokale postkontoret ved hjelp av den medfølgende forhåndsbetalte UPS-returetiketten.

No alt supplied for Image

*Apple er ikke ansvarlig for skader som oppstår under sending.

Send iPaden til Apple

1. Hvis returadresselappen er inkludert, fester du den utenpå emballasjen. Pass på at returadresselappen skjuler hele den gamle adresselappen, eller at du fjerner den gamle adresselappen før du fester den nye adresselappen.

2. Hvis det følger med en handelsfaktura, fester du den utenpå emballasjen. Hvis du ikke fester handelsfakturaen utenpå emballasjen, kan det føre til at pakken ikke kan leveres. Handelsfakturaer er bare et krav i enkelte europeiske land.

3. Finn navnet til transportøren på etiketten (eller et annet sted på emballasjen), og gå til nettstedet deres for å avtale henting eller finne et leveringssted.

4. Be transportøren om en kvittering for henting.

5. Sjekk statusen for serviceforespørselen din.

Bruk en iPad etter service

Erstatningsproduktet dekkes av en 90-dagers servicegaranti, den gjenværende varigheten til den originale produktgarantien din eller AppleCare-abonnementet ditt, eller forbrukerlovgivningen, avhengig av hvilken som varer lengst.

1. Hvis du bruker SIM-kort med iPaden, setter du inn SIM-kortet i iPaden.

2. Gjenopprett iPaden fra en sikkerhetskopi.

3. Kontroller Apple-ID-enhetslisten din for å bekrefte at du er logget på.

© 2022 Apple Inc. Med enerett. Apple, Apple-logoen, iPad og iTunes er varemerker for Apple Inc., registrert i USA og andre land og regioner. AppleCare er et tjenestemerke (service mark) som tilhører Apple Inc., registrert i USA og andre land og regioner. Andre produkt- og firmanavn nevnt her kan være varemerker for sine respektive selskaper.