Inn-/utdatavegg for Mac mini (2023 med M2)

Før du begynner

Fjern disse delene før du begynner:

Verktøy

• Justerbar momenttrekker (10–34 Ncm)

• Antenneverktøy

• Nylonsonde (svart pinne)

• Torx T6 70 mm-bit

• Torx T6-skrutrekker

Fjerning

1. Snu hovedkortet. Bruk den flate enden av den svarte pinnen til å vippe opp låsehendelen på fleksikabelen som går til av/på-knappen (1). Skyv deretter enden av fleksikabelen ut av kontakten (2).

2. Snu hovedkortet. Bruk deretter den flate enden av den svarte pinnen til å løsne limet mellom hovedkortet og fleksikabelen som går til av/på-knappen.

3. Roter hovedkortet for å få tilgang til de koaksiale antennekablene som vist. Bruk deretter antenneverktøyet til å løfte endene av de to koaksiale antennekablene av kontaktene.

4. Løft forsiktig de to koaksiale antennekablene av de tre jordingsklemmene for de koaksiale antennekablene.

5. Bruk T6-skrutrekkeren til å fjerne T6-skruen (923-00230) fra jordingsbøylen på I/O-veggen (1).

• Merk: T6-skruen har en festeskive som holder seg festet til skruen.

6. Bruk T6-skrutrekkeren til å fjerne de to T6-skruene (923-02800) fra siden av kjøleribben (2).

7. Roter hovedkortet som vist. Deretter bruker du T6-skrutrekkeren til å fjerne de to T6-skruene (923-02800) fra den andre siden av kjøleribben.

8. Trekk omtrent 2–3 cm av den lange koaksiale antennekabelen sakte gjennom kanalen under kjøleribben.

•  Forsiktig: Sørg for at enden av den koaksiale antennekabelen ikke setter seg fast i kanalen når du trekker i den. Hvis kabelen setter seg fast, må I/O-veggen byttes.

9. Trekk I/O-veggen omtrent 2–3 cm bort fra hovedkortet og kjøleribben.

10. Roter I/O-veggen mot venstre som vist. Trekk deretter den lange koaksiale antennekabelen sakte ut gjennom kanalen under kjøleribben for å fjerne I/O-veggen helt.

Remontering

1. Sett enden av den lange koaksiale antennekabelen inn i kanalen under kjøleribben.

2. Skyv den lange koaksiale antennekabelen forsiktig gjennom kanalen mens du innretter I/O-veggen etter kjøleribben og hovedkortet.

3. Innrett monteringsbrakettene for I/O-veggen etter sidene på kjøleribben. Trykk deretter I/O-veggen i flukt mot hovedkortet og kjøleribben.

4. Sett inn Torx T6 70 mm-biten i den justerbare momenttrekkeren (10–34 Ncm). Still inn momentet på 23,5 Ncm.

5. Bruk den justerbare momenttrekkeren og Torx T6 70 mm-biten for å skru inn igjen de to T6-skruene (923-02800) i siden av kjøleribben.

6. Roter hovedkortet som vist. Bruk T6-skrutrekkeren for å skru inn igjen én T6-skrue (923-00230) i jordingsbøylen på I/O-veggen (1).

7. Behold Torx T6 70 mm-biten i den justerbare momenttrekkeren (10–34 Ncm). Bruk deretter den justerbare momenttrekkeren og Torx T6 70 mm-biten for å skru inn igjen de to T6-skruene (923-02900) (2) i denne siden av kjøleribben.

8. Bruk den butte enden av antenneverktøyet til å trykke endene av de koaksiale antennekablene ned på kontaktene.

• Merk: Den lange koaksiale antennekabelen krysser over den korte koaksiale antennekabelen.

9. Trykk de to koaksiale antennekablene ned på de tre jordingsklemmene for de koaksiale antennekablene på hovedkortet som vist.

10. Roter hovedkortet for å få tilgang til fleksikabelen som går til av/på-knappen. Før deretter den flate enden av den svarte pinnen forsiktig langs fleksikabelen som går til av/på-knappen, for å lime den til hovedkortet.

• Viktig: Hvis du skal montere en ny I/O-vegg, fjerner du den selvklebende baksiden fra fleksikabelen som går til av/på-knappen, før du fester fleksikabelen til hovedkortet.

11. Snu hovedkortet. Skyv enden av fleksikabelen som går til av/på-knappen, inn i kontakten (1). Vipp ned låsehendelen (2).

Monter følgende deler på nytt for å fullføre remonteringen: