Bunndeksel for Mac mini (2023 med M2)

Før du begynner

Verktøy

• Nylonsonde (svart pinne)

Fjerning

1. Sett inn den flate enden av den svarte pinnen mellom bunndekselet og kabinettet (1). Trykk deretter ned på den svarte pinnen for å løfte bunndekselet litt (2).

2. Før den svarte pinnen rundt kanten av bunndekselet. Tell tre klikk når bunndekselet løsner fra de tre skruene på antenneplaten.

3. Løft bunndekselet av antenneplaten.

Montering

1. Plasser bunndekselet over antenneplaten. Innrett de tre klipsene på undersiden av bunndekselet etter de tre T6-skruene på antenneplaten.

2. Trykk på bunndekselet til de tre klipsene på bunndekselet klipses på de tre T6-skruene.

Obs

• Når du har fullført alle trinnene for fjerning og montering, kan du finne ut hvordan du starter prosessen for systemkonfigurasjon.

• Systemkonfigurasjon er nødvendig hvis du har montert et nytt hovedkort.

• Hvis du har byttet hovedkortet, vil datamaskinen starte opp i feilsøkingsmodus frem til du har fullført systemkonfigurasjonen.