Batteri for Mac mini (2023 med M2)

Før du begynner

Fjern følgende deler før du begynner:

Verktøy

• Nitril- eller lofrie hansker

• Nylonsonde (svart pinne)

Viktig

Denne modellen krever et BR1632A-batteri. Erstatningsbatterier kan kjøpes hos elektronikkforhandlere.

Fjerning

1. Plasser den flate enden av den svarte pinnen bak batteriet som vist.

2. Ta på deg hanskene. Knip batteriet som vist, og løft det opp litt (1). Skyv deretter batteriet ut av batterikontakten mot viften (2).

Montering

Advarsel

Installer bare et BR1632A-batteri. Det er eksplosjonsfare hvis batteriet installeres feil eller byttes ut med feil batteritype. Kast brukte batterier i henhold til lokale miljølover og -retningslinjer.

1. Sørg for at batterikontakten er fri for rusk.

2. Sett batteriet inn i batterikontakten. Pass på at den negative (–) siden av batteriet vender bort fra kjøleribben.

Monter disse delene på nytt for å fullføre remonteringen: