Om sikkerhetsinnholdet i Safari 15.6

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i Safari 15.6.

Om sikkerhetsoppdateringer fra Apple

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Nylige utgivelser er oppført på siden Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

Apple-sikkerhetsdokumenter refererer til sårbarheter etter CVE-ID når det er mulig.

For mer informasjon om sikkerhet kan du gå til siden for Apple-produktsikkerhet.

Safari 15.6

Utgitt 20. juli 2022

JavaScriptCore

Tilgjengelig for: macOS Big Sur og macOS Catalina

Virkning: Behandling av nettinnhold kan føre til utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Problemet ble løst gjennom forbedret grensekontroll.

WebKit Bugzilla: 241931

CVE-2022-48503: Dongzhuo Zhao i samarbeid med ADLab of Venustech og ZhaoHai fra Cyberpeace Tech Co., Ltd.

Oppføring lagt til 21. juni 2023

Safari Extensions

Tilgjengelig for: macOS Big Sur og macOS Catalina

Virkning: Besøk på et skadelig nettsted kan lekke sensitive opplysninger

Problemet ble løst gjennom forbedret håndtering av grensesnittet.

CVE-2022-32784: Young Min Kim fra CompSec Lab ved Seoul National University

WebKit

Tilgjengelig for: macOS Big Sur og macOS Catalina

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med skadet minne ble løst gjennom forbedret validering.

WebKit Bugzilla: 241526

CVE-2022-32885: P1umer(@p1umer) og Q1IQ(@q1iqF)

Oppføring lagt til 16. mars 2023

WebKit

Tilgjengelig for: macOS Big Sur og macOS Catalina

Virkning: En bruker kan spores gjennom IP-adressen sin

Beskrivelse: Et logisk problem ble løst gjennom forbedret tilstandshåndtering.

CVE-2022-32861: Matthias Keller (m-keller.com)

Oppføring lagt til 16. september 2022

WebKit

Tilgjengelig for: macOS Big Sur og macOS Catalina

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med skadet minnet ble løst gjennom forbedret tilstandshåndtering.

CVE-2022-32863: P1umer(@p1umer), afang(@afang5472) og xmzyshypnc(@xmzyshypnc1)

Oppføring lagt til 16. september 2022, oppdatert 16. mars 2023

WebKit

Tilgjengelig for: macOS Big Sur og macOS Catalina

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med skriving utenfor bufferen ble løst gjennom forbedret validering av inndata.

WebKit Bugzilla: 240720

CVE-2022-32792: Manfred Paul (@_manfp) i samarbeid med Trend Micro Zero Day Initiative

WebRTC

Tilgjengelig for: macOS Big Sur og macOS Catalina

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til utføring av vilkårlig kode.

Beskrivelse: Et problem med skadet minne ble løst gjennom forbedret tilstandshåndtering.

WebKit Bugzilla: 242339

CVE-2022-2294: Jan Vojtesek fra Avast Threat Intelligence team

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.