Bruk ekspressutskiftingstjenesten for iPhonen din

Med ekspressutskiftingstjenesten får du et sett med en erstatnings-iPhone og alt du trenger for å sende din opprinnelige iPhone tilbake.

Om ekspressutskiftingstjenesten

• Med ekspressutskiftingstjenesten sender Apple deg en erstatnings-iPhone først, slik at du ikke trenger å vente på reparasjon.

• Når du har fått erstatnings-iPhonen, sender du din opprinnelige iPhone tilbake med en gang. Apple må motta din opprinnelige iPhone innen ti dager etter at erstatnings-iPhonen ble sendt.

• Erstatnings-iPhonen dekkes av en 90-dagers servicegaranti eller den gjenværende delen av AppleCare-abonnementet ditt (eller andre originale produktgarantier), avhengig av hva som varer lengst.

Finn forsendelsesdatoen for erstatnings-iPhonen din

Før du returnerer din opprinnelige iPhone

1. Sikkerhetskopier iPhone

2. Slett iPhonen for å slette personopplysningene dine og fjerne dem fra Apple‑ID-kontoen din: I Innstillinger trykker du på Generelt > Overfør eller Tilbakestill iPhone, og deretter trykker du på Slett alt innhold og alle innstillinger. Du må skrive inn Apple‑ID-passordet ditt for å bekrefte.

I iPhone-innstillingene bruker du Slett alt innhold og alle innstillinger for å slette personopplysningene dine.
  3. Overfør mobilabonnementet ditt til den nye iPhonen:

4. Slå av din opprinnelige iPhone.

Pakk inn din opprinnelige iPhone

Pakkesettet du mottar som en del av ekspressutskiftingstjenesten, inneholder alt du trenger for å pakke inn din opprinnelige iPhone og sende den til Apple – inkludert den mindre, hvite eller naturfargede esken og den større forsendelsesesken som erstatnings-iPhonen ble levert i. Disse bruker du til å emballere din opprinnelige iPhone og sende den til Apple.

1. Legg iPhonen i den mindre, hvite eller naturfargede esken. Ikke legg ved noe annet – som telefondeksel, strømadapter, USB-kabel eller annet tilbehør. Hvis du legger ved ekstragjenstander i esken, returneres de ikke.

2. Legg den mindre esken i den samme større forsendelsesesken som ble levert til deg. Hvis det er limt et batteriklistremerke på utsiden av esken, må du sørge for at det ikke er dekket av tape eller en adresselapp.

Send din opprinnelige iPhone til Apple

1. Finn navnet på transportøren på returadresselappen du har fått (eller et annet sted i emballasjen).

2. Besøk nettstedet til transportøren for å avtale henting eller finne et innleveringssted.

3. Hvis du fikk en kommersiell faktura sammen med erstatnings-iPhonen, fester du den på utsiden av esken. Hvis du ikke gjør det, kan det hende at pakken ikke kan leveres. Kommersielle fakturaer kreves bare i enkelte europeiske land.

Sørg for at du får et hentebevis fra transportøren som bekreftelse på at du har returnert din opprinnelige iPhone.

Hvis erstatnings-iPhonen ble levert av det lokale postkontoret ditt, bruker du den forhåndsbetalte UPS-returetiketten til å returnere din opprinnelige iPhone via det lokale postkontoret.

Apple er ikke ansvarlig for skader som oppstår under sending.